Бесплатно после регистрации
Инвертор YelonESS HV6K-1L
Лучшие нотариусы найти или добавить
НЕТ СВЕТА? YelonESS - РЕШЕНИЕ!
Аккумулятор YelonESS LR5000
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
51

Объявление №2966398 - Продам квартиру 1-ком.

Киев, Днепровский р-н, Воскресенка, Запорожца ул., 26А

+38 (098) 722-8222
Василий, Посредник
Открыть контакты
+38 (098) 722-8222
Василий, Посредник
2 584 160 грн

цена всего объекта:
$ 62000 / € 55514

Просмотров: 1
Обновлено: 05 окт 2024

О доме: 13/26 эт.

О квартире: 43/25/16м2

В будинку є ГЕНЕРАТОР на воду, опалення та ліфт!


Запрошуємо вас на перегляд просторої та затишної квартири з видовими краєвидами на вулиці Чорних Запорожців, 26а. Цей шматок неба знаходиться в сучасному будинку, який збудовано в 2011 році. Найголовніше в наших реаліях це генератор на воду опалення та ліфти. І скажу я вам, ми вже зібрали гроші та замовили його.



Планування квартири організоване максимально функціонально: кухня-студіо та простора кімната створюють ідеальне середовище для вашого комфорту. А щоб ваш переїзд був ще легшим, ми готові розглянути різні форми розрахунку, включаючи безготівковий.



Ця квартира не лише продається, але й готова до негайного заселення, адже вона обладнана усіма необхідними меблями та побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, холодильник, СВЧ, пральна машина та бойлер. З вікон відкривається чудовий вид на тиху зелену зону, що забезпечить вам максимальну гармонію та спокій.



Будинок обладнаний сучасною системою безпеки: цілодобова охорона, закрита територія, відеонагляд та підземний паркінг забезпечать вашій сімї максимальний комфорт та безпеку. А доступ до будинку та ліфтів забезпечений лише за допомогою електронного ключа, що гарантує вашу приватність та безпеку.



Зручне розташування цієї квартири дозволить вам насолоджуватися всіма перевагами міського життя: поруч знаходиться чудовий парк "Перемога" з каскадом озер, а також повна інфраструктура для вашого комфортного життя - магазини, аптеки, школи, дитячі майданчики та інше.



Не пропустіть свій шанс на якісне житло в одному з найпрестижніших районів міста! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї прекрасної квартири! Комиссия: 3%

Подробнее на сайте

image