Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Аккумулятор YelonESS LR5000
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Инвертор YelonESS HV6K-1L
НЕТ СВЕТА? YelonESS - РЕШЕНИЕ!
51

Объявление №2966248 - Продам квартиру 1-ком.

+38 (098) 074-6939
Юлия, Посредник
Открыть контакты
+38 (098) 074-6939
Юлия, Посредник
1 958 960 грн

цена всего объекта:
$ 47000 / € 42083

Просмотров: 1
Обновлено: 03 окт 2024

О доме: 5/10 эт.

О квартире: 43/18/15м2

Стильна квартира з євроремонтом у сучасному ЖК!

Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Калиновій, 7. Розташована на 5 поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа помешкання 44 м2.

Сучасний стиль та використання якісних матеріалів робить цю оселю комфортною та затишною. В інтер’єрі переважають спокійні натуральні відтінки. Унікальне планування з гардеробною, виконаний євроремонт. На підлозі ламінат, у санвузлі плитка. Поклеєні шпалери, є міжкімнатні двері.

Велика квадратура, меблеве та технічне оснащення продумане, тому простір не захаращений зайвими речами. У наявності: вбудована кухня, варильна поверхня духова шафа, холодильник, ліжко, гардеробна. Опалення індивідуальне газове.

Будинок 2015 року зведення, з ліфтом та домофоном. Сучасний під’їзд, охайний та чистий. Закрита територія під охороною. Неймовірно гарний ландшафтний дизайн, посеред комплексу є великий фонтан, багато озеленення. У дворі є ставок та гарний сквер з дитячим майданчиком, гостьовий паркінг. Надійний ЖЕК який дбає про ЖК.

На території житлового комплексу Софія Клубний знаходиться безліч комерції: магазини, кафе, кавярні, аптеки, салони краси, басейн, спортзал, дитячі секції, приватна школа та садочок.

Новий район недалеко від Києва з новими гарними ЖК та неймовірно розвиненою комерцією. Поряд є три торгівельні центри, Novus, АТБ, Фора, Сільпо, Єва, відділення ПриватБанк, клініка Адоніс. Біля житлового комплексу знаходиться ліс та фруктовий сад де можна влаштувати пікнік.

Зупинка транспорту до Києва знаходиться поряд з ЖК. Маршрутки у напрямку Академмістечка та ВДНГ. Два виїзди з комплексу на вулиці Соборна та Жулянська, завдяки цьому ви не стоїте довго у заторах.

Ціна 47 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!

Подробнее на сайте

image