Бесплатно после регистрации
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
51

Объявление №2965975 - Продам квартиру 1-ком.

+38 (066) 395-5137
Евгения, Посредник
Открыть контакты
+38 (066) 395-5137
Евгения, Посредник
1 904 776 грн

цена всего объекта:
$ 45700 / € 40919

Просмотров: 2
Обновлено: 29 сен 2024

О доме: 6/9 эт.

О квартире: 36/14/11м2

ЖК Софіївська сфера житловий мікрорайон в найближчому передмісті столиці з власною інфраструктурою, коммерційною початковою школою, дитячим садочком. Комплекс вважається однією з кращих пропозицій економ-класу на ринку нерухомості.
Розташований буквально за 3 хвилини їзди до Кільцевої дороги, до ст.м. Академмістечко 15 хвилин на маршрутці, до ст. м. Теремки 20 хвилин, з інтервалом руху 5-10 хв.
Не дивно, що ЖК Софіївську Сферу полюбляють орендарі, які охоче і швидко знімають тут житло.
В цьому комплексі пропоноємо до вашої уваги невелику квартиру 36 кв.м, але з безліччю своїх переваг невисока ціна самої квартири, економія при оплаті комунальних рахунків, економія часу при прибиранні; а ще - саме в маленьких квартирах простіше створити затишок.

Квартира пропонується як орендний бізнес з твердим гарантованим доходом. Вам немає потреби потім шукати орендаря-проживає чудова дівчина, яка ставиться до житла краще, ніж до свого.

Всі ми різні. Маєм різні пріоритети в житті, різні смаки, вподобання, цілі.
Якщо ви шукаєте невелике затишне житло для себе-теж можете звернути увагу на цей варіант.
Є квартири з акцентом на відпочинок великі дивани, крісла; є з акцентом на навчання окреме місце під бібліотеку, робочий стіл; є з простором для дітей багато місця для ігор і т ін.
В цій квартирі центром прийняття рішення є кухня простора, містка, затишна. Окрім суто кухонних приладів, на цій кухні можна розмістити багато інших речей для дому. Навіть і крісло не буде зайвим тут. І вечірку у колі друзів також можна провести, ну тільки друзів дуже близьких (таких же не багато, як правило)

Звичайно, в квартирі є спальня, ванна з туалетом, на балконі розмістили невеличке місце для навчання, написання щоденника або своїх мрій.

Ціна 45 700 дол США / без комісії для покупців.
Розглядаємо продаж за державними програмами. Без комиссии.

Подробнее на сайте

image