Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
52

Объявление №2965852 - Продам квартиру 2-ком.

Киев, Шевченковский р-н, Татарка, Печенежская ул., 34

+38 (093) 625-2616
Виктор, Посредник
Открыть контакты
+38 (093) 625-2616
Виктор, Посредник
3 126 000 грн

цена всего объекта:
$ 75000 / € 67154

Просмотров: 5
Обновлено: 28 сен 2024

О доме: 10/15 эт.

О квартире: 55/30/8м2

Пропонуємо купити повністю готову до проживання 2-кімнатну квартиру за адресою: Печенізька, 34.



Ця тепла та затишна квартира з відмінним плануванням загальною площею 55,6 м (житлова площа 30 м) розташована на десятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Окремі кімнати та центральне опалення забезпечують максимальний комфорт.



Переваги:

- Зручне розташування: лише десять хвилин пішки до станції метро.

- Розвинена інфраструктура: в околицях безліч магазинів, затишних кафе, квіткових магазинів, салонів краси, відділень Нової Пошти, медичних закладів (з дитячим відділенням), аптек, дитячих майданчиків, шкіл та садочків.

- Парковка: у дворі є місце для паркування, а також можливість оренди або покупки гаража.



Квартира сонячна, світла, тепла і в чудовому житловому стані! Ціна складає лише 75 000 доларів. Без комісії для покупця! Ексклюзивна пропозиція! Не проавте свій шанс! Ідеальний варіант для молодої родини!



Додаткова інформація щодо деталей:



Квартира виконана в двох базових кольорах білому та венге, що створює спокійну атмосферу і дозволяє легко декорувати простір під свята.

- Балкон: місткий і світлий, з шафою для зручного зберігання та сушіння речей або для облаштування додаткової зони відпочинку.

- Підлога: світла плитка в коридорі та кухні, яка влітку забезпечує приємну прохолоду, а взимку зберігає комфортну температуру. У кімнатах теплий ламінат, по якому приємно ходити босоніж.

- Зберігання: всі необхідні речі мають свій простір завдяки наявності шаф в коридорі, кімнаті, на балконі, на кухні та у ванній кімнаті.

- Комунікації: постійна наявність води (літні відключення компенсуються бойлером) та своєчасне включення опалення роблять квартиру комфортною взимку.

- Управління будинком: чистий підїзд і сходинки, регулярне прибирання, справні ліфти.



Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте для отримання додаткової інформації або для запису на перегляд! Без комиссии.

Подробнее на сайте

image