Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №2924697 - Продам квартиру 2-ком.

Киев, Шевченковский р-н, Центр, Терещенковская ул., 13

рядом метро: Дружбы народов

пешком 5 мин.
+38 (066) 509-6496
Олександр, Посредник
Открыть контакты
+38 (066) 509-6496
Олександр, Посредник
8 260 490 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 207550 / € 192732

Просмотров: 400
Обновлено: 03 окт 2023

Без комісії.Продаж 2к квартири Терещенківська 13

О доме: 6/7 эт., кирпич, в доме лифт

О квартире: 59/40/10м2, хорошее состояние, высота потолков 3м, комнаты смежные, с/у совмещенный, на полу паркет, балкон, окна во двор

Розмовляємо українською.
Без комісії. Ексклюзивний об'єкт. Продаж двокімнатної квартири у найпрестижнішому районі столиці, центр міста, вулиця Терещенківська 13, Шевченківський район. Квартира знаходиться на 6-му поверсі 7-ми поверхового будинку (керамічна цегла - товщина стін 1метр, залізобетонні перекриття). У будинку 6 під'їздів, тамбур на 2 квартири. Квартира одностороння. Усі вікна металопластикові, виходять у двір. Загальна площа становить 59.3 кв.м, житлова 39.6 кв.м, кухня 9.9 кв.м. Кімнати в квартирі суміжні, вихід на балкон з вітальні. За рахунок великих вікон та високої стелі 3.45 метри, в квартирі багато світла. Балкон не засклений, на підлозі плитка. Ванна кімната суміжна із сан.вузлом, на підлозі плитка, встановлено ванну, туалет, рукомийник, також є пральна машина. У кімнатах на підлозі паркет, встановлені кондиціонери. У коридорі на підлозі також паркет, на кухні - лінолеум. Кухня простора, є робоча зона, газова плита, посудомийна машина, витяжка, газова колонка, встановлено фільтр на воду. Встановлені лічильники: на газ, двозонний на світло, та на воду. Величезний чистий під'їзд. Ліфт. Закритий двір з автоматичними воротами, паркування.
У будинку знаходяться 2 музеї. Вулиця Хрещатик в 5 хвилинах пішки. Майже усі головні історичні місця столиці знаходяться у пішій доступності: Парк ім. Шевченко, Ботанічний сад ім. Фоміна, Золотоворітський сквер, Сквер Литовський, Сквер Гончара. Музеї, галереї, бібліотеки, кав'ярні, паби та ресторани - усе поруч. Магазини, Дитяча лікарня, відділення пошти - усе що вам потрібно навколо вас. До станцій метро «Площа Українських Героїв» та «Палац Спорту» кілька хвилин пішки, до метро Театральна 10 хвилин, також поруч метро Золоті ворота та Університет. До Бесарабської площі та Хрещатика 5-7 хвилин пішки.
Агенція Нерухомості Київський Ріелтор.

image