Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Объявление №2903283 - Продам квартиру 2-ком.

Киев, Дарницкий р-н, Позняки, Ревуцкого ул., 54б

рядом метро: Харьковская

пешком 12 мин.
+38 (093) 148-6317
, Хозяин
Открыть контакты
+38 (093) 148-6317
, Хозяин
3 660 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 91500 / € 85116

Просмотров: 504
Обновлено: 31 авг 2023

Яскрава двокімнатна квартира

О доме: 19/25 эт., панель, новый, дом сдан, 2022 года постройки, сдача - 1-й квартал, Ревуцький, спецпроект, парковка

О квартире: 72/36/14м2, дизайнерский ремонт, высота потолков 2.5м, комнаты раздельные, 2 с/у, на полу ламинат, лоджия, окна во двор, холодильник, мебель, кухонная мебель

Чудова, світла двокімнатна квартира, з видом на озеро, в 15 хвилинах від м. Харківська. Квартира розташована на 19 поверсі, вікна виходять на південно-східну сторону - озера та безкрайні краєвиди!

Квартира має дуже вдале планування: дві просторі кімнати – 19м та 16м, кухня – 14м, лоджія - 5м та два санвузли. Це другий будинок в ЖК, він має два підїзди, квартира в другому. Будинок має залізобетонні стіни утеплені вентильованим фасадом, які ефективно зберігають тепло стін взимку та захистити їх від нагрівання влітку. Будинок - спецпроект, підвищеного комфорту, він має автономну котельню, що забезпечить стабільне постачання тепла навіть у холодні дні;

Комплекс розташований в пішому доступі від станції метро Харківська, але віддалений від проїжджої частини проспекту Миколи Бажана. Активна забудова Дарницького району посприяла розвитку інфраструктури: поруч школи, дитячі садки, супермаркети, ТРЦ та зупинки громадського транспорту, на якому можна виїхати в будь-яку іншу частину Києва.

У квартирі зроблений якісний ремонт: нова мідна проводка з якісною словенською автоматикою, сантехніка із застосуванням прес фітингів та трубопроводів Valtec, скління балконів – вікна Rehau з двокамерними склопакетами, ламінат krono original, натяжні стелі з матеріалу від виробника у Франції, освітлення повністю світлодіодне. У квартирі виконана підготовка під встановлення трьох кондиціонерів, встановлено бойлер, повністю обладнані обидва санвузли та кухня, вся меблева фурнітура з доводчиками від blum. На кухні є якісна, вбудована техніка: посудомийна машина, холодильник, електрична варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильовка та витяжка. Квартира вже має все необхідне, а для переїзду Вам залишається лише визначиться з матрацом!

image