Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
51

Объявление №2899268 - Продам квартиру 1-ком.

Киев, Шевченковский р-н, Нивки, Салютная ул., 2Б

+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
Открыть контакты
+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
2 972 200 грн

цена всего объекта:
$ 74305 / € 69121

Просмотров: 598
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 2/7 эт.

О квартире: 34/9/15м2

1 кімнатна квартира в Києві пропонується до продажу. Нивки. вул. Салютна, 2б.
ЖК "Файна Таун".
Загальна площа - 34,6 м2. Планування: 1 спальня - 9,4 кв.м., кухня - вітальня-15,5 кв.м. , санвузол-3,6 м. кв. а також балкон/лоджія - 3,4 кв.м. У квартирі встановлені панорамні вікна. від підлоги до стелі, включаючи балкон та лоджію. Усі вікна виходять у двір, з видом на фонтан. На балконі передбачено спеціальне місце для розміщення кондиціонера. Квартира після будівельників, розведення труб гарячої та холодної води до лічильників та їх встановлення. Встановлені металеві, протиударні протипожежні двері та радіатори опалення. Вікна з двокамерними склопакетами.
Комплекс ЖК «Файна Таун» побудований за принципом місто у місті з іноваційним рішенням «відкритий квартал». Переваги такого формату використовують в найкращих житлових комплексах світу. Головна ідея «відкритого кварталу» – створити життєве середовище, заповнене сонячним світлом та простором. Будинки розташовано зі спеціально прорахованими «розривами», проходами із зручними виходами на променад. змінна висота секцій дозволяє отримати максимальну кількість квартир з мальовничими краєвидами. Вздовж smart-вулиці встановлені лавочки з інтегрованими батареями для підзарядки девайсів, мережа розумного LED-освітлення, яке підлаштовується під час доби та погоду. З огляду на зростаючу популярність електромобілів, встановлено стаціонарні зарядні станції.
Двори - для пішоходів, вулиці - для машин.
На тереторії ЖК знаходяться спортивні майданчики , басейн, зона барбекю, дитячі майданчики, супермаркети, перукарні, ресторан ilMolino, салони краси, аптека, стоматологія, фітнесклуб та інші заклади сфери послуг тобто все необхідне для комфортного життя.
Вхід за перепустками, цілодобова охорона комплексу.
Поряд розташовані вулиці Щербаківського, Естонська, Туполева, Вірського.
Неподалік знаходяться такі житлові комплекси: ЖК "LaLaLand",
ЖК "Lucky Land" та ЖК "Greenville".
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-689-167-MG.

image