Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №2834457 - Продам квартиру 1-ком.

Киев, Голосеевский р-н, Ширма, Майкопская ул., 1А

рядом метро: Голосеевская

пешком 15 мин. на транспорте 5 мин. Ближайшая ж/д ст.: автовокзал
+38 (067) 690-2614
Valerii, Хозяин
Открыть контакты
+38 (067) 690-2614
Valerii, Хозяин
2 760 000 грн, торг, без комиссии

цена всего объекта:
$ 69000 / € 64186

предоплата 100 %
Просмотров: 820
Обновлено: 07 мар 2024

Однокімнатна квартира метро Голосіївська

О доме: 2/6 эт., кирпич, новый, дом сдан, 2016 года постройки, сдача - 1-й квартал, Панорама, спецпроект

О квартире: 38/37/14м2, дизайнерский ремонт, высота потолков 2.8м, комнаты раздельные, с/у совмещенный, на полу ламинат, лоджия, окна на улицу, свободная планировка, холодильник, мебель, кухонная мебель

Інформація про квартиру
38,2 м2, кухня 14 м2. 69 000 у.е. 2-й поверх з 5-ти. Київ, вулиця Майкопська 1А ЖК Панорама
Податки відсутні, документам право власності більше трьох років. Продаж від власника. Новий дім в експлуатації. Прямі договори с постачальниками електроенергії та водоканалу.
Причина продажу – покупка квартири з більшою площею у цьому будинку.

Локація

Піша доступність до 15 хвилин до метро Голосіївська та Деміївська. Біля будинку кінцева зупинка 28 автобуса. Поруч великий Голосіївський парк з озерами та новими крутими дитячими майданчиками! До Майдана Незалежності 5 км. До Торгівельного центру Оушен Плаза можно дійти навіть пішки. Біля будинку в 50 метрах продуктовий магазин, 300 метрів ще один магазин Фора, магазин Велмарт біля метро Голосіївська та АТБ біля Деміївської. У пішій доступності Укрпошта 200 метрів, два відділення Нової Пошти, багато дитячих садочків, дві школи.

Меблі та техніка, що залишається при продажу

В квартирі зролений сучасний дорогий ремонт та вбудовані якісні меблі. В спальні індивідуальний шкаф-купе с ящиками на доводці та пантографом для зручного доставання речей з другого ярусу, роздвіжні дзеркальні двері з якісним напиленням. В кухні всі меблі з доводниками на дверцятах та шухлядах, кутова вбудована столешня, та велике загартоване скло на робочому фартуху. Кухня оснащена варочною індукційною поверхнею та духовим шкафом з конвекцією та грилем Electrolux, двокамерним холодильником Gorenje, посудомийною машиною Bosh. В ванній кімнаті вбудована столешня з великими шухлядами на довідниках, та вбудованим рукомийником, відділеним від ванної великим матовим загартованим склом. Велике дзеркало з підсвіткою по всьому периметру та пральна машина LG з безшумним двигуном прямого приводу. Бойлер на 80 літрів закріплений в спеціальному поглибленні в стіні, тому зовсім не займає місце. Вся техніка в ідеальному стані.

Комунальні послуги та комунікації

Вся техніка енергозберігаюча. За весь час проживання середній показник 200 киловатт-годин на місяць. Індивідуальне опалення. В квартирі встановлена охоронна сигналізація.

image