Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №2607984 - Продам квартиру 1-ком.

+38 (096) 769-6509
Роман, Представитель
2 172 500 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 55000 / € 50938

Просмотров: 72
Обновлено: 05 июл 2020

Простора квартира в ЖК Саванна Сіті, м. Бровари

О доме: 2/17 эт., монолит, в доме лифт, новый, 2017 года постройки, сдача - 4-й квартал, Саванна Сити, индивидуальный проект, есть охрана, парковка

О квартире: 55/24/13м2, евроремонт, высота потолков 2.7м, комнаты раздельные, с/у совмещенный, на полу ламинат, лоджия, окна во двор, интернет, СМА, холодильник, мебель, кухонная мебель

Не витрачайте час та нерви на ремонт. Беріть готову перевірену квартиру в новому заселеному будинку. Просто розпаковуйте речі та йдіть відзначати переїзд в затишний ресторанчик біля дому. Все, що треба для життя, в квартирі є. Все, що на фото, – залишається.
Ремонт виконаний якісно, а цінність додаткової площі та гарного планування відчуєте, як тільки переступите поріг: 55 квадратів – це не 40-45. До того ж функціонально - це двокімнатна оселя із двома спальними зонами. При цьому витрати на обслуговування невисокі завдяки помірним тарифам та індивідуальному тепловому лічильнику.
Стилізований фасад будинку та унікальні двері ліфтів, затишна зона відпочинку в холі, охорона території, консьєржі та відеоспостереження, сучасні майданчики – ЖК Саванна Сіті має характеристики добротного комфорт-класу і навіть трошки більше. Тут мешканцям повинно бути затишно та безпечно, до того ж всім достатньо місця, тому увечері не потрібно кружляти подвір’ям на авто, шукаючи місце для паркування.
Ще тут по сусідству фітнес клуби, ресторани, кафе, супермаркети, ринок, боулінг-клуб, картинг-центр, кінотеатр, аквапарк і багато іншого. А якщо захочеться відпочинку на природі – беріть велосипеди та вирушайте до лісу – він також поруч.
Запрошуємо вас оцінити:
- теплу квартиру на 2 поверсі, повністю готову до вашого переїзду
- сучасне планування з великою 24-метровою студією та окремою спальнею
- закриту доглянуту територію з комфортним паркуванням
- переваги розташування з чудовою інфраструктурою
І не забудьте після карантину запросити побільше друзів – тут місця вистачить усім!
Пропозиція без комісії для покупців.
Дублі реклами заборонені.

image