Лучшие адвокаты найти или добавить
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №507641 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киевская область, Броварской р-н, Красиловка, Красилівка

+38 (050) 143-3710
Наталья, Хозяин
Открыть контакты
+38 (050) 143-3710
Наталья, Хозяин
8 752 800 грн

цена всего объекта:
$ 210000 / € 188030

Просмотров: 3
Обновлено: 02 окт 2024

О доме: 130 м2, участок 6 соток;

Продам будинок у КМ Mulberry Homes Красилівка Бровари
Будинок з оформленими документами в котеджному містечку Mulberry Homes. Зроблений дизайнерський ремонт, укомплектований преміальною технікою Siemens, варильна поверхня з вбудованою витяжкою Elica, холодильна шафа для вина AEG. Освітлення Eglo (Австрія). Дорога кухня зі шпону та островом зі штучного каменю. Меблі фабрики Blanche. Італійська та німецька сантехніка Gessi, Grohe.
Раціональне та зручне планування в один поверх, 128 мКв. Велика гостьова на 35 мКв з кухнею 29 мКв та окремі 3 спальні. Майстер спальня зі своєю гардеробною та ванною кімнатою. Зручний навіс під 2 авто, який є частиною будинку
Обігрів та кондиціонування здійснюється тепловим насосом Mycond. Встановлена якісна система вентиляції усього будинку Vents. Віддалене керування зі смартфону усією технікою в будинку. Для додаткового обігріву та створення атмосфери відпочинку є камін.
Будинок збудовано з якісних енергоефективних матеріалів - червоної цегли, утеплений мінеральною ватою, обшитий фінським фальцом Ruukki з якісною паро-вітромембраною Juta F150. За рахунок цього влітку в будинку прохолодно, а взимку споживає мінімум енергії для обігріву. Тепла підлога по всьому булинку.
Є відеонагляд, сигналізація з сервісом пультової охорони.
Територія котеджного містечка охороняється, пропускна система. За чистоту та догляд території відповідає обслуговуючий кооператив. В КМ є затишне кафе зі смачною кавою та круасанами, дитячий майданчик
Місце розташування не уступає КМ в Осокорки, Буча, Ірпінь, Конча-Заспа та нообуховське направлення.

Подробнее на сайте

image