Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №505763 - Продажа домов Дачи

Черкассы, Лозівок

+38 (067) 472-2330, +38 (093) 657-7877
АН Бізнес-Партнер, Посредник
Открыть контакты
+38 (067) 472-2330, +38 (093) 657-7877
АН Бізнес-Партнер, Посредник
3 097 000 грн

цена всего объекта:
$ 76000 / € 70322

Просмотров: 7
Обновлено: 06 июл 2024

О доме: 100 м2, участок 9 соток;

Продається ексклюзивна дачна ділянка на 1-й лінії з виходом до річки Дніпро, фактична площа складає 9 соток, на ній розташовано два капітальних будинки та один каркасного типу, територія огороджена цегляним забором, має в’їзд на територію з металевими воротами, та паркувальні місця поряд. Територію прикрашають декоративні різновиди насаджень, чудові квіти, шикарний газон, влаштовані тротуарні доріжки, також присутні плодові дерева та невелика ділянка під огород.
Родзинкою даного об’єкту є прекрасний вид на Дніпро та власний пірс, де ви з великим задоволенням проведете своє дозвілля та отримаєте незабутній відпочинок, а головне - це місце розташування.

На території розташовані:
Цегляний двоповерховий будинок, з підвалом, покрівля металочерепиця, є твердопаливний котел, але потребує доопрацювання.
Перший поверх: практична кухня з їдальнею, простора світла кімната, на підлозі керамічна плитка, в кімнаті ламінат, встановлені склопакети, вода заведена в будинок.
Другий (мансардний) поверх: тераса з видом на Дніпро, передпокій, та простора спальня. Вихід на 2-й поверх передбачено по сходах з вулиці.


Окремо розташована цегляна будівля бані з кімнатою відпочинку, яка оздоблена дерев’яною вагонкою, на полу керамічна плитка та спальнею на 2-му поверсі. Також прибудовані приміщення санвузла та пральні.

Третя будівля метало каркасного типу з мангальною зоною на першому поверсі, а на другому дві кімнати для відпочинку та невеликою терасою з видом на двір та Дніпро.

Є власна свердловина з насосною станцією, вигрібна яма, підведений оптоволоконний інтернет.

В кооператив ходить маршрутний транспорт, є продуктовий магазин, де можна придбати любі продукти.
Цей об’єкт дійсно має багато переваг для тих, хто шукає дачну ділянку на першій лінії біля річки Дніпро. Розташування неподалік міста Черкаси та чудовий вид на річку роблять його привабливим Комиссия: 2%

Подробнее на сайте

image