Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №505294 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киевская область, Яготинский р-н, Богдановка, Лермонтова

+38 (050) 333-5332
E-HATA, Посредник
Открыть контакты
+38 (050) 333-5332
E-HATA, Посредник
6 112 500 грн

цена всего объекта:
$ 150000 / € 138136

Просмотров: 28
Обновлено: 24 июн 2024

О доме: 138 м2, участок 13 соток;

Це ідеальна пропозиція для великих сімей або тих, хто живе з батьками та боїться відключення світла, водопостачання чи опалення! Цей повністю автономний маєток має власну свердловину та котельню з твердопаливним котлом. Тут ви можете насолоджуватися життям, знаючи, що ваш спокій не буде порушено навіть у найтяжчі часи.
Пропонуємо до продажу розкішний маєток з двома будинками за гарною ціною! Від Києва 35 км. Село Богданівка Броварського району. Мальовниче, тихе місце. Чиста екологія. Будинок із зрубу. Екологічно чистий, красивий, просторий, затишний, теплий, з гарною енергетикою. Загальна площа 138 кв.м. Двоповерховий. Перший поверх: кухня (вбудований кухонний гарнітур фірми Інтерстиль, вся побутова техніка від провідних виробників), велика вітальня, вбиральня, санвузол, веранда. Другий поверх: 3 кімнати, санвузол (12 кв.м, велика ванна), балкон. В спальні та вітальні - фірмові меблі компанії IMAP оздоблені позолотою. Газ, світло, система очищення води. Дротовий Інтернет, супутникове ТБ (600 каналів). Система безпеки: розводка кабеля на 8 камер спостереження.
На території ділянки площею 13 соток розташований гостьовий будинок з лазнею на дровах (120 кв.м) дровником та котельнею. Котельня обладнана твердопаливним котлом з Протермом, потужністю - 50 кВт., з акамулятором тепла на 1,5 тони. Також є терморегулятор і Ладомат. Резервно накопичувальна емкість для води на 1 тону.
Своя свердловина 45 м з насосом. Ландшафтний дизайн, по всьому периметру газон захищений антикротовою сіткою. Молодий садок з яблунями, грушами, сливами та абрикосами. Також висаджені Павловнії, Катальпи, Плакучі берези, Клени та хвойні дерева.
П’ятизональний автоматичний полив. Є необхідний хозінвентар для догляду за територією (газонокосарка та інше).
Цей маєток пропонує не лише проживання, але і спосіб життя. Не втрачайте можливості скористатися цією унікальною пропозицією! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації! Ключі у ваших руках, готові до угоди. Без комісії для покупця! Без комиссии.

Подробнее на сайте

image