Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №503007 - Продажа домов Таунхаусы, дуплексы

+38 (050) 181-8751
, Посредник
Открыть контакты
+38 (050) 181-8751
, Посредник
7 800 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 195000 / € 181395

Просмотров: 48
Обновлено: 29 мар 2024

Продажа таунхауса в Золоче

О доме: 170/88/10 м2, кол-во этажей - 2, материал - кирпич, Вишневе містечко, Золоче, участок 4 соток, охрана, парковка;
евроремонт, комнаты раздельные, 2 с/у, мебель, кухонная мебель

Продаж затишного таунхаусу, в КМ "Золоче "Вишневе містечко", с. Вишеньки Бориспільський р-н.
Найкраща локація для проживання та відпочинку за найвигіднішою ціною.
Двоповерховий таунхаус (а фактично дуплекс) складається з вітальні з каміном, тераси, кухні та с/вузла на першому поверсі. На другому 2 спальні кімнати, простора ванна кімната та гардеробна. На цокольному поверсі розташовані топічна, невеличке приміщення для пральної машинки, фітнесзал (який також можна використовувати як бомбосховище) та гараж.

Для опалення використовується газовий (основний) та твердопаливний (резервні) котли, тепла підлога по всьому першому та в с/вузлі на другому поверсі. Також є дров’яний камін, який також за потреби можна використовувати для опалення будинку. Перед таунхаусом є власне місце для паркування. На ділянці ростуть декоративні насадження та молодий сад (абрикоса, персик, яблуні, черешня). В будинку є все для комфортної життя.

КМ під цілодобовою охороною. В'їзд на територію за перепустками, цілодобове патрулювання, система відеоспостереження, пультова охорона.
Є кілька дитячих майданчиків/ландшафтних парків, басейн для жителів містечка, тренажер під відкритим небом, тенісний корт.

Гарно розвинена інфраструктура. Неподалік є дитячий садок і школа, медична клініка, магазини, басейн, футбольні поля, ресторани. Поруч знаходиться оздоровчий комплекс преміум класу, 5 басейнів, SPA, тренажерний зал. КМ має все необхідне для комфортного проживання, не виїжджаючи за його межі.

Ціна 195 тис. $
Без комісії для покупця.
Для ріелторів партнерська угода, без дублювання у рекламі.

image