Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №501860 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (095) 609-9065
риелтор - Денис, Посредник
Открыть контакты
+38 (095) 609-9065
риелтор - Денис, Посредник
3 396 800 грн

цена всего объекта:
$ 84920 / € 78995

Просмотров: 179
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 155 м2, участок 5 соток;

Продається просторий та затишний 3-поверховий будинок біля метро "Славутич" - ідеальний варіант для відпочинку та розваг недалеко від столиці. Будинок розташований у закритому котеджному містечку з розвинутою інфраструктурою та зручним доступом до всіх необхідних послуг.

Ділянка має площу 0,05 га і забезпечує комфортне розміщення будинку та достатньо простору для додаткових зон відпочинку.

Сам будинок трьохповерховий, з гаражем та утепленим фасадом. Криша була замінена в 2020 році, що забезпечує надійний захист від погодних умов.

В будинку є всі необхідні комунікації: водопровід з питною водою, скважина на глибині 73 метри, гаряча вода (бойлер) та каналізація (септик). Також є тепла підлога у санвузлах, що додає додатковий комфорт.

Всередині будинку зроблений якісний ремонт, який схожий на городську квартиру, що робить його дуже затишним та зручним для проживання.

Для зберігання автомобілів передбачені як гараж, так і парковка на території ділянки.

Будинок оточений доброзичливими сусідами, що робить його ще більш привабливим для сімейного життя.

Рядом знаходиться залив Дніпра з доглянутим пляжем, що дозволяє насолоджуватися природою та відпочинком біля води.

Цей будинок зі стінами з червоного кирпичу відзначається високою енергоефективністю та утепленням. В 2010 році проводився капітальний ремонт, що дозволило збільшити площу будинку та надати йому сучасний вигляд.

Варто зазначити, що будинок ще не був введений в експлуатацію, що означає, що новий власник зможе заселитися і самостійно вирішити деякі деталі.

Цей будинок - прекрасний варіант для тих, хто бажає насолоджуватися спокоєм та красою природи, маючи при цьому зручний доступ до міста та всіх необхідних послуг. Звоніть зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цього чудового заміського будинку.
До м. Славутич-10 км. Цілодобовий супермаркет Фора-1км
По вул. Центральній ходять маршрутні автобуси,
Поруч розташовані населенні пункти: Бортничи, Вишеньки, Щасливе, Проліски.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-140-789-MG.

image