Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №501415 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киев, Днепровский р-н, Радужный, Черемшины Марка ул., 10

+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
Открыть контакты
+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
9 614 000 грн

цена всего объекта:
$ 240350 / € 223581

Просмотров: 275
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 180 м2, участок 4 соток;

Продається просторий та затишний будинок на Воскресенських садах, поруч з масивом Райдужний, що стане ідеальним вибором для вашої сім'ї.

Основні характеристики нерухомості:

Загальна площа ділянки - 5 соток з розмірним будинком площею 180 квадратних метрів, який включає гараж та два окремі двоповерхові будиночки.
Електропостачання на 3 фази (прямий договір з Київенерго), вода зі скважини на глибині 98 метрів, а каналізація забезпечена двома переливними ямами та окремою під баню.
Опалення організоване з теплими водяними підлогами на першому поверсі та батареями з термостатами на другому, додатково є камін.
Для зручності є два бойлера об'ємом по 150 літрів кожен, автоматичні захисні ролети на вікнах та воротах, а також інтернет по оптоволокну.
Перший будиночок містить кухню, залу з меблями та санвузол, другий має дві спальні, залу, гардеробну та ванну кімнату.
На ділянці також є вольєр з будкою для собаки та додаткові споруди для садового інвентаря та сховища.
Розташований між двома озерами Радунка та Малинівка, з неподалік річкою Десна, цей будинок дарує унікальну можливість насолоджуватися природою та затишком, зберігаючи зручний доступ до міста та інфраструктури.
До міської електрички 5 хвилин пішки: Святошин, Борщагівка, Київ-Волинський, Караваєві Дачі, Північна, Протасів Яр, Київ-Деміївський, Видубичі, Лівий Берег, Дарниця, Київська Русанівка, Лівобережна, Київ-Дніпровський, Троєщина, троєщина-2, Почайна, Зеніт, Вишгородська, Сирець, Рубежівський.

Не пропустіть можливість стати власником цього чудового житла - телефонуйте для узгодження перегляду та отримання додаткової інформації.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-187-644-MG.

image