Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №500035 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (067) 450-0050
Олег, Хозяин
Открыть контакты
+38 (067) 450-0050
Олег, Хозяин
14 000 000 грн, торг, без комиссии

цена всего объекта:
$ 350000 / € 325581

Просмотров: 329
Обновлено: 02 дек 2023

Продається будинок в Котеджну Містечку, м.Яремче

О доме: 157 м2, кол-во этажей - 2, новый дом, дом строится, парковка, бассейн, элитный дом, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
дизайнерский ремонт, интернет, TV, холодильник, мебель, кухонная мебель

Ціна вказана за будинок з ремонтом, можливий продаж без ремонту.
Це розкішні та стильні будинки з необхідними умовами для найкомфортнішого відпочинку. На розлогій території знаходяться 12 будинків, площа від 100 до 157 м?, а також великий басейн з підігрівом для відпочивальників

Якою буде Ваша вілла? Просторою, сучасною, світлою. З критою терасою, куди буде приємно виходити щоранку, щоб милуватися красою навколо та проводити час з сім’єю, готувати барбекю в електрогрилі. Два поверхи й багато кімнат, планування продумане до всіх дрібниць: тут коридор, комора для лижного спорядження, пральня, сходова. Всі Ваші речі непомітно сховаються у спеціальному просторі. Велика і затишна кухня-вітальня, три спальні (кожна з окремою ванною кімнатою), ще один санвузол внизу й тераси на обидвох поверхах.

Відпочинок у кріслі біля розкішного каміна стане Вашим улюбленим проведенням часу тут, справжня магія розпочинається від потріскування дерев, тепла і чашки ароматного чаю, приємна втома після активного дня. Романтика вечорів, бадьорі ранки й заняття спортом на терасі, насолода гірським повітрям, довгі прогулянки… Ідеальне місце.

Інтер’єр котеджів сподобається навіть найвибагливішим, адже тут буде багато світла, елементів з натурального дерева й каменю, яскравих та водночас елегантних акцентів, тут новітність сплітається з автентичним українським декором. Стиль тепер асоціюється з комфортом, тому ми пропонуємо вишуканий мінімалізм та функціональність. Кожен будинок обладнаний усією необхідною технікою, а також камінною піччю на дровах.

image