Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №498741 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
Открыть контакты
+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
4 246 000 грн

цена всего объекта:
$ 106150 / € 98744

Просмотров: 568
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 202 м2, участок 6 соток;

Пропонуємо вашій увазі надзвичайно цікавий об'єкт нерухомості у Києво-Святошинському районі, саме в селі Хотів. Цей чарівний будинок з історією, побудований у 1980 році, може стати вашим особистим райським куточком.

Будинок має міцну конструкцію з цегли та дахом зі шиферу, а перекриття виготовлене з дерева. Загальна площа будинку становить 202 м?, із них 120 м? призначені для проживання. Кухня площею 10 м? створює чудовий простір для готування та прийому сімейних обідів.
Однак основною перевагою цього місця є його тихе та спокійне розташування у лісі. Поруч розташований чудовий парк Феофанія, де ви зможете насолоджуватися природньою красою і проводити час на свіжому повітрі. Зупинка міського транспорту (маршрут 444) недалеко від будинку, що робить переміщення по місту зручним.
Планування будинку включає 5 кімнат плюс коридор і передпокій, що надає вам багато простору для життя та розташування. На першому поверсі розташована кухня, кімната та підсобні приміщення. У будинку є навіть погреб, що додає йому додаткової функціональності.
Основні комунікації, такі як газ та вода, доступні у будинку, а наявність бойлера дозволяє насолоджуватися гарячою водою в будь-який час.
Ділянка землі площею 6 соток надає достатньо місця для паркування автомобілів та інших розваг на свіжому повітрі. Поруч с. Віта-Поштова, с. Чабани, с. Хотів, с. Гатне, с. Крюківщина, с. Вишневе, с. Новосілки, с. Іванковичі, с. Юрівка, Конча-Заспа, Козин, Підгірці, Романків, Нові Безрадичі, Хотів, Ходосівка, Іванковичі. Документи готові до продажу. торг

Не пропустіть можливість стати власником цього унікального будинку, який поєднує в собі затишок лісового середовища та всі необхідні зручності для сучасного життя.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-118-876-MG.

image