Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №492961 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (067) 699-7256
Гудак Володимир, Посредник
Открыть контакты
+38 (067) 699-7256
Гудак Володимир, Посредник
11 120 000 грн

цена всего объекта:
$ 278000 / € 258605

Просмотров: 716
Обновлено: 28 апр 2024

О доме: 343 м2, участок 6 соток;

Ексклюзив!!! Без комісії для покупця.
Продається просторий та затишний будинок у привабливому районі міста Тернопіль, Канада. Розташований на затишній вулиці Лемківська.
З такою площею будинку 343 квадратних метри та ділянкою 6 соток, ви отримуєте багато місця для комфортного життя.
Будинок складається з трьох поверхів, що забезпечує багато простору для всієї вашої родини. У ньому є 9 просторих спалень, де кожен член сімї знайде свою приватність та комфорт. Також кожен поверх має окремий вхід, свій санвузол і є окремі котли для їх опалення, що дає можливість проживати двом сімям в будинку, але окремо одна від одної.
Будинок має газовий 2-х контурний котел, а також два діючих каміни на дрова. На території є ще господарське приміщення (гараж та будиночок який планувалось обладнати під сауну).
Територія будинку повністю облагороджена є газон, квітники, виноградник та плодові дерева. Також будинок оснащений охоронною сигналізацією.
Розташування будинку також є його перевагою, Канада - це престижний район, де є все необхідне для комфортного та активного життя.
Не втрачайте можливість придбати цей прекрасний будинок за такою вигідною ціною! Звяжіться з нами вже зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. Ваша гармонія та затишок чекають на вас в цьому особливому будинку.

Подробнее на сайте

image