Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Объявление №491752 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киевская область, Бородянский р-н, Блиставица, Петровского, 100

+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
Открыть контакты
+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
9 457 000 грн

цена всего объекта:
$ 236425 / € 219930

Просмотров: 879
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 309 м2, участок 33 соток;

Ласкаво запрошуємо до вашого власного райського куточка в селі Блиставиця, де природа й цивілізація гармонійно переплелись, створивши найкраще середовище для комфортного та вишуканого життя.
Тут, на території вашої ділянки, вас зустрічає власне озеро, що мовить про непересічну особливість цього місця. Ви не просто зможете насолоджуватися його красою, але й зариблений водойм стане вашим особливим місцем для релаксу та відпочинку.
А цивілізація на цій прекрасній землі також дала про себе знати. Ви оточені усіма досягненнями сучасності: електропостачання забезпечить світло в будь-який час, газ підкреслить зручність ваших кулінарних витоків, інтернет оптика перенесе вас в цифровий світ без меж, свердловина – це доступ до природної чистоти води, а величезний септик візьме на себе турботу про збереження навколишнього середовища.
Відстань до сусідніх будинків - це приватність, яку ви завжди бажали. Тут ви зможете насолоджуватися своїм власним простором, де лише ви визначаєте правила гри.
Автопарковка на три авто та навіс під три авто - це не лише додатковий зручний простір, а й можливість зберігати своє транспортне дорогоціннесть в ідеальному стані, під надійним призором. Поруч Буча, Ірпінь, Гостомель, Ворзель, Горенка, Мощун, Нові Пертівці, Старі Петрівці, Вишгород.

Прийміть рішення перетворити цей будинок у ваш особистий райський куточок, де кожен день принесе вам радість, спокій та насолоду від природи та сучасності.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-170-171-MG.

image