Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Объявление №491039 - Продажа домов Дома, коттеджи

Закарпатская область, Виноградовский р-н, Руська Долина, Чонкаш

+38 (097) 732-7400
Олексій, Хозяин
Открыть контакты
+38 (097) 732-7400
Олексій, Хозяин
1 194 000 грн, торг, без комиссии

цена всего объекта:
$ 30000 / € 27858

Просмотров: 159
Обновлено: 01 авг 2023

Продам будинок 330м2

О доме: 330/150/30 м2, кол-во этажей - 3, материал - кирпич, дом строится, участок 45 соток, сельские дома;
под чистовую, высота потолков 3.0м, комнаты смежно-раздельные, 2 с/у

У вишуканому та живописному Виноградівському районі, в самому серці села Руська Долина, знаходиться просторий будинок площею 330 квадратних метрів, що стоїть на великій земельній ділянці площею 45 соток. Ця унікальна власність відкриває нескінченні можливості для творчого облаштування та реалізації ваших мрій.

Будинок знаходиться в потребі ремонту, що дає вам чудовий шанс створити свій власний шедевр та прихисток. Завдяки просторому обсягу, ви можете облаштувати цей будинок згідно своїх особистих уподобань і потреб. З невеликими інвестиціями в ремонт, ви створите власний куточок комфорту, де зможете насолоджуватись теплом родинних зібрань та зустрічей з друзями.

Велика земельна ділянка, яка супроводжує цей будинок, є додатковим бонусом, який вас приємно здивує. Вона відкриває безліч можливостей для втілення садових і сільськогосподарських ідей. Вирощуйте свій власний виноград, овочі та фрукти, або ж створіть прекрасний ландшафтний дизайн, який навколо вашого будинку створить атмосферу гармонії та спокою.

Місцерозташування села Руська Долина надає унікальну можливість насолоджуватись мальовничими краєвидами та природою, де кожна пора року має свою чарівність. Ви зможете насолоджуватись дихаючим повним грудьми повітрям та сприймати кожну хвилю життя з повним спокоєм та насолодою.

Не втрачайте можливість стати власником такої унікальної нерухомості. Забезпечте себе та свою родину просторим та затишним будинком на великій ділянці зі всіма можливостями для творчого розвитку та реалізації ідей. Запрошуємо вас на особистий огляд цієї власності, щоб ви могли оцінити її потенціал та перспективи. Зробіть перший крок до нового етапу життя в прекрасному куточку природи!

image