Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №489946 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (050) 981-9992, +38 (067) 981-9992
Sloboda, Представитель
Открыть контакты
+38 (050) 981-9992, +38 (067) 981-9992
Sloboda, Представитель
27 200 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 680000 / € 632558

Просмотров: 836
Обновлено: 31 июл 2023

О доме: 362 м2, кол-во этажей - 2, материал - кирпич, дом сдан, участок 20 соток, ландшафтный дизайн, в зеленой зоне, выход к воде, охрана, парковка, элитный дом, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
vip-уровень, комнаты раздельные, 3 с/у, на полу кафель, интернет, TV, СМА, холодильник, мебель, кухонная мебель

Нова якість вашого щасливого життя, зручність, комфорт та гармонія кожного дня. Сучасний будинок розташован в Іванковичах у надзвичайно вдалому, тихому, спокійному, зеленому місце в оточенні природи. Навколо лісові масиви та велике озеро в 3-х хвилинах пішки, гарні місця для відпочинку, вело прогулянок, рибалки. Завжди чисте, свіже повітря. Абсолютний максимум виключно приємних позитивних емоцій. Навколо тільки нові сучасні будинки. вашими новими сусідами будуть приємні, успішні, відомі та впливові Українці сучасності. Статусне, клубне та престижне місце. Ідеальне місце для вашого родинного маєтку.

Пропонується до продажу сучасний житловий будинок загальною площею 362кв.м. / житлова 59кв.м. Функціональне, виважене планування з максимальним використанням корисної площі, світлі теплі кімнати. З кожного вікна будинку завжди мальовничий вид. Будували та робили ремонт якісно, для себе, технічний стан будинку відмінний. Використання якісних преміальних матеріалів в оздобленні та будівництві: гранітна бруківка, гранітна плитка та сходи, керамічна черепиця на даху, автоматичні ковані ворота. Меблі під замовлення. Техніка та сантехніка провідних європейських виробників, якісна плитка та паркет. Будинок чистий, світлий та доглянутий. Будинок продається із всіма меблями, технікою, сантехнікою як вказано на фото. Будинок абсолютно готовий для проживання, все працює. вам лишилося взяти тільки власні капці.

Комунікації: встановлено котел, газ, електрика, свердловина, септики. Дорога до будинку 100% асфальт. До будинку можна під’їхати з 3-х сторін.

Дуже зручна транспортна доступність декілька автомобільних доріг до Києва
35-45 хвилин від будинку до центру Столиці Урядового Кварталу
13км (20 хвилин) ст. М «Теремки»

Надійне, ліквідне вкладення Ваших коштів та заощаджень.
Вкладено значно більше коштів та часу ніж запропонована ціна.
!!! Без комісійних для покупця

! Шановні покупці прохання заздалегідь планувати перегляд будинку
! Координати вишлю вам на телеграм за вашим запитом
! Готові до співпраці із Професійними ріелторами та учасниками ринку нерухомості (умови обговорюємо окремо).

image