Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №485555 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
Открыть контакты
+38 (068) 707-8674
риелтор - Любомир, Посредник
13 510 000 грн

цена всего объекта:
$ 337750 / € 314186

Просмотров: 1623
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 224 м2, участок 13 соток;

Відкрийте для себе унікальну можливість стати власником затишного та економічного будинку в Києво-Святошинському районі, у мальовничому місті Боярка. Цей просторий та теплий будинок площею 224 квадратних метри відразу приголомшить вас своїми можливостями.
Ділянка величезних розмірів - 13 соток, на якій розташовано ще один чарівний будинок для гостей площею 100 квадратних метрів зі сауною, щоб ваші гості завжди відчували затишок та комфорт.
Усередині головного будинку вас чекають 3 спальні, 2 ванні кімнати, затишна кухня та великий зал для гостей, де ви зможете радушно зустрічати своїх близьких та друзів. Горище вражатиме своєю затишністю, воно виконане як велике дитяче приміщення, що дозволить вашим малюкам насолоджуватися тут своїм чарівним світом.
Опалення в будинку зроблене універсальним, ви зможете обирати між газом, дровами та електроенергією. Присутній камін на водяному контурі, який додасть особливого тепла та атмосфери вашому будинку.
Безпека вашого будинку - наш пріоритет. Тут присутні відеоспостереження, пожежна сигналізація, датчики вологості та затоплення, щоб ви могли бути впевнені в безпеці свого майна та близьких.
А ще, все підготовлено для басейну, залишилось тільки його встановити і насолоджуватися водними процедурами прямо у вашому дворі. Поруч Білогородка, Музичі, Бобриця, Шевченкове, Святопетровське, Вишневе, Крюківщина, Тарасівка, Гатне, Юрівка, Боярка, Гореничі.

Не упустіть цю унікальну можливість стати власником такого прекрасного та затишного будинку! Запрошуємо вас на перегляд! Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше та забронювати перегляд.
Комісія АН.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-099-020-MG.

image