Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №485357 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
Открыть контакты
+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
6 214 600 грн

цена всего объекта:
$ 155365 / € 144526

Просмотров: 1505
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 161 м2, участок 8 соток;

1 поверховий будинок в Білогородці з участком пропонується до продажу. Участок 8 соток, 161 м. кв. будинок, гараж з підвальним приміщенням. Будинок побудований з газоблоку 300 мм., утеплений пінопластом 100мм. В середині розведена електрика( 25 кВт день- ніч), гіпсова штукатурка, стяжка, тепла підлога. Власна скважена, септик. Зручна транспортна розв‘язка, поруч супермаркет, аптека. Ліс та озеро для сімейних прогулянок!
Транспортна розв'язка:
1. Можливі виїзди через швидкісний трамвай ви проїжджаєте вздовж селищ Софіївська Борщагівка та Петропалівська Борщагівка.
2. При заїзді через Бишівську трасу (та, що йде з селища Святопетровське та Білогородка) ви побачите мальовничі пагорби селища Горбовичі та Музичі, гарні озера у селищах Бобриця та Забор'я. Прогулятися сосновими лісами в 5 хв. від будинку ви зможете у селищах Петрушки та Княжичі, а грибні місця в 6 хвилинах від будинку у селищах Лука, Личанка та Шпитьки, відмінні вело траси у селищах Гнатівка та Шевченкове.
3. При заїзді через Боярську трасу (та, що йде з міста Боярка через Вишневе) під час руху громадським транспортом ви проїжджатимете селища Нове, Малютянка та Глеваха.
4. Під Жулянський міст – та, що йде із селища Крюківщина та Тарасівка.
5. Відмінний варіант – Житомирська траса (та, що йде з селища Чайки, Стоянка та Гореничі) проїздом через селища Дмитрівка, Макарів.
6. При великій завантаженості південного напрямку (це Гатне та Віта Поштова) що дуже актуально у п'ятницю та неділю, ви завжди зможете об'їхати Чабани через Новосілки, а Мархалівка та Іванковичі через Хотів. По дорозі об'їзду ви матимете можливість відпочити в селищі Круглик на їх шикарних озерах, які беруть свій початок аж із міста Васильків.
7. Дуже актуальним є під'їзд – Новообухівська траса (через селища Лісники та Ходосівка).
Тут дорогою можна заїхати на блакитне озеро до села Підгірці.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-165-336-MG.

image