Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №467277 - Продажа домов Дома, коттеджи

Запорожская область, Бердянский р-н, бердянск

+38 (097) 740-6767
Наталья, Посредник
1 320 000 грн

цена всего объекта:
$ 33000 / € 30698

Просмотров: 1427
Обновлено: 22 окт 2021

Продам хороший дом в Бердянске

О доме: 63 м2, кол-во этажей - 1, участок 24 соток, сад и огород, рядом вода, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
хорошее состояние, с/у раздельный

Будинок на березі Азовського моря, 5 км від Бердянська.
До моря 10 хвилин пішки або на велосипедах (є 3 шт). Є ще скутер старенький, кому цікаво. Пляж пісок, море чисте (фото). Будинок огорожений, ворота автоматичні з пульту. В дворі комфортабельна альтанка, мангал. Є погреб, літня кухня (яку планувалося переобладнати ще під два номера для відпочиваючих), гараж, літній душ. Встановлена сонячна електростанція на 8 кв, батареї 19 кВт. Будинок живиться через інвертори, тому немає перепадів напруги. Не помічаю, коли пропадала зовнішня мережа. На подвір'ї автоматичне освітлення. Виноградник дає мінімум 100 літрів вина в сезон.
Є пару кущів столового, білого винограду. Город 24 сотки. На даху будинку облаштований вакуумний сонячний колектор, який дозволяє не турбуватися про гарячу воду. Бак акумулятор гарячої води на 450 літрів. Для підстраховки встановлено два електробойлери по 80 літрів в кожній половині будинку. Будинок розділений на дві половини (двері між ними закриті шкафом, можна об'єднати). Обидві половини обладнані рівноцінно (ванна, туалет, кухня, спальня). Є на фотках.
По всім кімнатам обладнана водяна тепла підлога. Підлогу гріти можна від газового котла, від теплового насосу, від сонячного колектора, в залежності від погоди. Опалювати можна і традиційно (парове опалення, газовий котел), калориферами, кондиціонерами (їх встановлено 3 шт. 2 в половині для гостей, один в половині для житла інверторного типу, обігрває до - 15 градусів на вулиці. Він же підключений до інтернету, можна управляти дистанційно. Ці ж Кондиціонери використовуються влітку для охолодження). Кухонні меблі робилися під замовлення по розміру кухні. Обладнані варочними панелями, духовками, мікрохвильовки, холодильниками. Є ще третій холодильник в літній кухні. Кухні є на фото. Встановлено дві точки доступу до мережі інтернет (оптоволокно і мобільний роутер. Останній використовується для відеонагляду через интернет. Встановлено 4 камери HD.) Є ще великий набір садового інструменту, електрокосарка, електрична газонокосилка. Є бассейн на 15000 літрів (установлюється влітку, не постійний).

image