Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №463834 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (066) 336-7450
, Представитель
1 422 000 грн, торг, без комиссии

цена всего объекта:
$ 36000 / € 33341

возможен обмен
Просмотров: 134
Обновлено: 06 сен 2021

Будинок в Хотянівці (ОСТ "КАСКАД"), без комісійних

О доме: 51/10.2 м2, кол-во этажей - 2, дом сдан, ОСТ "КАСКАД", участок 5 соток, сад и огород, дачная застройка, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
жилое сост., комнаты раздельные, с/у совмещенный

Дачний будинок побудований в кінці 80-х років, з прибудовою 2020 року, розташований на земельній ділянці 0,0515га, що знаходиться на території ОСТ "КАСКАД", оточеному навколо лісом.

До будинку веде асфальтобетонна дорога, при цьому в’їзд до житлового масиву обмежений для сторонніх автоматичним шлагбаумом.

На земельній ділянці, окрім будинку, розташований септик, літній душ, невеличкий погріб зі скважиною та насосною станцією, висаджені плодові дерева та кущі.

Поряд постійно проживають хороші, доброзичливі сусіди.

В будинку облаштований водопровід та каналізація, з розведенням для кухні, ванної, туалету, умивальника та пральної машини. Завдяки встановленому газовому водонагрівачу, в домі завжди присутня гаряча та холодна вода. Заведений природній газ.

На кухні, в столовій та санвузлі, розведено нову електромережу, передбачено окреме живлення для багатьох електроприладів: холодильник, плита/посудомийна машина, чайник, витяжка, підсвітка кухні, конвектор та бра (в столовій), пральна машина, підсвітка дзеркала, вентилятор, душ/джакузі. Встановлений двох-тарифний лічильник електроенергії день/ніч.

Опалення змішане: в кімнатах встановлені газові конвектори, в столовій - електричний конвертор з автоматичним регулятором температури повітря, в санвузлі – електрична тепла підлога. Встановлені металопластикові вікна Rehau з теплозберігаючими склопакетами.

Другий поверх не облаштований, і в основному використовується як господарське приміщення (з умовною кімнатою для літнього відпочинку). При цьому, є можливість облаштування другого поверху в житлове мансардне приміщення, зі збільшенням корисної площі будинку на 15-20м2.

Земельна ділянка та будинок внесені до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Продаж безпосередньо від власника, без комісії.

Готові розглянути пропозиції обміну на квартиру у м.Вишгород або м.Київ (Оболонський, Подільський р-ни) в тому ж ціновому сегменті.

image