Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №461670 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (097) 162-3613
, Представитель
5 332 500 грн/м2, без комиссии

цена всего объекта:
$ 15120000 / € 14003283

Просмотров: 101
Обновлено: 11 авг 2021

Будинок у Гостомелі

О доме: 112/48/32 м2, кол-во этажей - 2, материал - газоблок, новый дом, дом сдан, 2020 года постройки, участок 7 соток, участок пустой, коттеджная застройка, свет, отопление;
дизайнерский ремонт, высота потолков 2.7м, комнаты раздельные, 2 с/у, на полу кафель, интернет

Приватний 2-х поверховий будинок 112.3 м2
Кухня-вітальня 32.8 м2
Житлова площа 48м2
Земельна ділянка 6.6 сот
Матеріали будівництва:
Газоблок + утеплювач пінопласт 100мм
Дах Металочерипиця + мінеральна вата 250мм


Комунікації:
Електрика 16 кВт на 3 фази
Інтернет (ОПТО-ВОЛОКНО) Бест
Охорона система Ajax
Скважина завглибшки 70м
Септик на 6 м3 з переливом


Пропоную Вашій локації приватний будинок з ремонтом виконаним на 95%.
Будинок знаходиться у чудовій локації смт. Гостомель вул.. Сонячна має зручний виїзд до Києва як через Гостомель так і через Бучу. Неподалік Бучанський парк для Вашого відпочинку. У пішій досяжності школа, садочок, продуктові магазинчики, зупинки автотранспорту.


Будинок купували для особистого проживання та контролювали увесь процес будівництва. Тому продумано багато деталей які внесуть у проживання у ньому додатковий комфорт.
Ремонт у будинку виконується у пастельних відтінках з використанням якісних матеріалів. Стіни у всіх кімнатах фарбуються з використовується декоративної штукатурки(венеціанки) та матеріали декору на стінах у вигляді ламінату. Стелі натяжні з високоякісної плівки МСД (преміум). Тепла підлога по усьому будинку з використанням ТРУБ REHAY, підлога першого поверху декорована плиткою, другий поверх вологостійким SPC ламінатом. До встановлення вікон та дверей підійшли відповідально, їх встановлювали за методом ТЕПЛОГО МОНТАЖУ.
До дрібниць продумане електричне опалення за допомогою СУПЕР економного, сучасного теплового насосу, додатково встановлено електро-котел на 6 Квт, опалювальна система заповнена антифризом, встановлений великий бойлер на 160л косвеного нагріву Drazice. Виведені окремі контури на кожен із поверхів та бойлер окремо.
Гарно продумана система вентиляції повітря, на першому поверсі уже встановлений Рекуператор PRANA, прокладені шляхи для кондиціонерів та додаткових рекуператорів на 2 поверсі.
Завчасно розведена електрика для автоматичного відкриття Воріт, та для встановлення відео нагляду по периметру двору, одразу продумане підключення будинку до генератора у разі відключення електроенергії.
Зручне планування будинку продумане до деталей . Перший поверх уміщує у собі :Коридор , котельня, Сумісний сан-вузол, спальна (Кабінет),Велика Кухня –Вітальня з виходом на КРИТУ терасу з заднім двором, та кладова. Другий поверх: три спальні кімнати, Сан-вузол та гардеробна з використанням системи прихованого монтажу дверей., додатково задіяне горище для зберігання рідко вживаних речей.

image