Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №449903 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (067) 686-1923
, Посредник
9 835 500 грн, торг, комиссия 3 %

цена всего объекта:
$ 249000 / € 230610

Просмотров: 1971
Обновлено: 09 дек 2021

Вишуканий будинок біля озера і лісу 10 с 330 м2

О доме: 330/180/30 м2, кол-во этажей - 3, материал - кирпич, участок 10 соток, ландшафтный дизайн, в городской зеленой зоне, выход к воде, газ, свет, водопровод, отопление, канализация, сауна;
дизайнерский ремонт, комнаты раздельные, 4 с/у, кухонная мебель

Якщо Ви втомились від міської метушні, якщо Вам хочеться відпочити душею і тілом, подихати свіжим повітрям, послухати спів пташок, але робота, сім"я, дітлахи зобов"язують проживати у місті - то наша пропозиція для Вас!
В одному з мальовничих місць Броварів, поблизу озера «Білого» (150 м), парк, сосновий ліс, березовий гай, 2 поверховий будинок з цокольним поверхом, теплим гаражем на 1 авто, будинок барбекю, 8 соток землі.
Будинок будувався під керівництвом одного з найкращих, провідних спеціалістів міста, якість на вищому рівні, використані усі відомі технології для енергозбереження, в експлуатації з 2004 року, з цегли, товщина стін 65см під штукатуркою. Загальна площа 332,7м2. Комунікації: міські комунікації (вода, каналізація), свердловина резервна глибина (55м), газ: (два газових котла Варгус), електричний котел на 4 кВт (як резервний), газова колонка Юнкерс. Бойлер на 200 та 80 л. Сантехніка в будинку елітна і в гарному стані.
На 1 поверху : тамбур, коридор, санвузол, кухня, столова з виходом на літню терасу, гостинна, в якій є діючий камін і достатньо велика зона для відпочинку. Підлога цього поверху має дубовий паркет.
На 2 поверх ведуть сходинки і перила з дубу. Тут розміщені 3 спальні: одна для господарів з гардеробною та великим санвузлом (джакузі, унітаз, біде) вихід на балкон, а також на цьому поверху є 2 кімнати: дитяча і для гостей, санвузол з душовою кабіною, підлога ковролін.
Між поверхами знаходиться кабінет з виходом на балкон. В підвалі розташована котельня, кладова, санвузол, пральна, баня на дровах (4 лежачих місця) з роздягальнею, душем та басейном. В будинку є вихід на горище, воно утеплене як підлога так і стеля, дах покритий катепалом.
Територія будинку озеленена, сад, газон, є місце для паркування на два автомобілі, зона барбекю, вольєр для собаки. Будинок розміщений в екологічно чистому районі, р-н Геологорозвідки (вул. Білодібровна), та одночасно неподалік від центру з розвинутою транспортною розв'язкою та зручною інфраструктурою. У пішій доступності: дитячий садочок, школа, поліклініка, зупинки до Києва та по місту близько 15 хвилин, на авто 4 хвилини. 249000 дол., торг. Плюс комісія ріелтора. Телефонуйте, будете приємно вражені від побаченого!)

image