Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №434521 - Продажа домов Таунхаусы, дуплексы

+38 (097) 162-3613
, Представитель
2 720 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 68000 / € 63256

Просмотров: 72
Обновлено: 19 окт 2020

Продам таунхаус з ремонтом у Ворзелі

О доме: 136/85/20 м2, кол-во этажей - 2, материал - кирпич, дом сдан, 2008 года постройки, участок 2 соток, ландшафтный дизайн, в городской зеленой зоне, парковка, газ, свет, водопровод, отопление;
евроремонт, высота потолков 2.5м, комнаты раздельные, 2 с/у, на полу ламинат, интернет, TV, холодильник, кухонная мебель

Продається затишний ТАУНХАУС 136 м2 з Невеликим, доглянутим двориком на два парко місця викладений натуральним камнем, ковані ворота на пультової системі. У дворі господарча будівля з натурального дерева.
Цегляний будинок в два поверхи, утеплений. Автономне газове опалення.
На першому поверсі вхідна група з великими, панорамними вікнами, простора кухня - їдальня з авторської кухонними меблями, вітальня в світлих тонах з затишним диваном для всієї родини, гостьова кімната.
На другий поверх ведуть ковані сходи з елементом дерева. Там розташовані дитяча, окрема гардеробна і простора спальня з панорамними вікнами. На кожному поверсі є ванні кімнати, на першому поверсі роздільний сан-вузол з Великою Ванною, на другому поверсі душова кабіна.
ВСЯ МЕБЛІ в будинку виконана за індивідуальним замовленням, мебльовані всі кімнати і при продажу меблі ЗАЛИШАЮТЬСЯ, а так само і вся побутова техніка.
Чисте повітря, ліс, озеро, затишні вулиці, доброзичливі сусіди.
Запрошую Вас на перегляд щоб відчути ЧУДОВУ атмосферу заміського життя у КУРОРТНОМУ Ворзелі, ваш менеджер Тетяна.
Продаж здійснюється без Комісії!
Мінімальне оформлення 2%.

image