Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Объявление №403134 - Продажа домов Дома, коттеджи

Луцк, Набережна

+38 (095) 432-0211
, Представитель
Открыть контакты
+38 (095) 432-0211
, Представитель
1 520 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 38000 / € 35349

Просмотров: 228
Обновлено: 20 дек 2019

Продається новозбудований житловий будинок

О доме: 175 м2, кол-во этажей - 2, материал - газоблок, участок 12 соток;
под чистовую

ТЕРМІНОВО!!! Продається новозбудований житловий будинок у ближньому передмісті Луцька – с. Боратин, вул. Набережна четверта. Тихе, комфортне та затишне місцерозташування, з хорошою системою доїзду і незначною віддаленістю від міста.
Загальна площа будинку – 175 кв.м., два житлові поверхи, також є дві просторі тераси. Продумане ерганомічне планування – компактна кухня (16 кв.м.), три комфортні спальні (20, 17 кв.м. і 16 кв.м.), три санвузли, простора (27 кв.м.) вітальня, побутові кімнати.
Матеріал зовнішніх стін – газоблок польського виробництва «YTONG», внутрішні перестінки – червона керамічна цегла. Панельне міжповерхове перекриття, змуровані добротні бетонні сходи на другий рівень, якісно виконана система армопоясів.
Монолітно-стрічковий фундамент (1.2 м), матеріал покрівлі – металочерепиця «ARCELOR».
Встановлені сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна (двокамерний склопакет на три скла з мультифункціональним зовнішнім покриттям, профіль «WDS»), за рахунок чого в будинку постійно підтримуватиметься збалансований температурний режим.
У паливній передбачено місце під два види котла (газовий і твердопаливний), додатковою перевагою є можливість облаштування каміну.
Земельна ділянка – 12 соток, правильної прямокутної форми. На ділянку заведено газ, світло (три фази), функціонує власна глибинна свердловина на воду.
Будинок будувався не на продаж, з наміром подальшого особистого проживання. Маєте чудову можливість придбати власне приватне житло за розумні кошти, ще до завершення цього року!

image