Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №321571 - Продажа домов Дома, коттеджи

Сумы, Чехова

+38 (066) 690-6305
Ирма, Посредник
3 776 000 грн

цена всего объекта:
$ 94400 / € 87814

Просмотров: 3082
Обновлено: 27 апр 2020

Сучасний Будинок в знаменитому Чеховському куточку

О доме: 177/70/10 м2, кол-во этажей - 2, участок 5 соток, выход к воде, парковка, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
дизайнерский ремонт, 2 с/у

Новий сучасний будинок у унікальному «Чеховському куточку» міста Суми. У літні місяці в цих краях в дворянській садибі Линтварьових любив гостювати А.П. Чехов, він писав: "Аббація і Адріатичне море чудові, але Лука и Псел краше"
Ці мальовничі місця біля річки Псел вибрали і наші господарі 300 метрів від будинку - річка Псел із зоною відпочинку і чистою водою.
ДІМ побудували з екологічного матеріалу, облицювали і утеплили.
Площа Будинки 177 м.кв., розташований на ділянці 5 сот. Сучасне планування - нічого зайвого, ніяких величезних кімнат. Все в європейському стриманому стилі, в теплих тонах, Будинок в два поверхи. перший поверх - велика вітальня, хол, світла кухня, с \ у і вбудований теплий гараж, на 2 поверх - шикарні сходи, 3 спальні кімнати, гардероб, вестибюль.
Будинок житловий з дизайнерським ремонтом, все готово для проживання. Будинок опалюється, сучасна система опалення, Котел, Батареї, Тепла підлога., Газ, Центральне водопостачання, Каналізація, Електрика все підключено, висновки під кондиціонери. В обробці і в будівництві використовувалися сучасні і дорогі оздоблювальні матеріали \ німецька колекційна плитка, високого класу лінолеум, системи підсвічування, дорога з \ техніка.
Територія біля ДОМА упорядкована, вимощення, тротуарна плитка, відведення води, ділянка доглянутий, засаджений.
З любов'ю і старанням ДІМ будувався і вже готовий до проживання!
Сучасний ДІМ в Унікальному місці, може стати вашим рідним ДОМОМ

image