Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №996675 - Сдам квартиру 1 ком.

Киев, Святошинский р-н, Берковцы, Берковецкая ул., 6Б

рядом метро: Академгородок

на транспорте 10 мин.
+38 (050) 383-5449
Наталія, Хозяин
11 000 грн/мес, без комиссии

цена всего объекта:
$ 275 / € 256

нужен залог
Просмотров: 203
Обновлено: 30 июл 2023

Перша здача в оренду 1-кімнатна квартира в ЖК LalaLand

О доме: 11/14 эт., в доме лифт, новый, дом сдан, 2021 года постройки, сдача - 2-й квартал, ЖК LalaLand, есть охрана, парковка

О квартире: 36.4/17/8.6м2, дизайнерский ремонт, высота потолков 2.7м, комнаты раздельные, с/у совмещенный, на полу кафель, балкон, окна во двор, интернет, холодильник, мебель, кухонная мебель

Здається в оренду 1-кімнатна квартира з чудовим краєвидом в ЖК Lalaland, площею 36.4/17/8.6 кв.м, що розташована на 11 поверсі 14 поверхового нового утепленого будинку у Святошинському р-ні. У квартирі якісний, дорогий ремонт з побутовою технікою високого рівня:
- інверторний кондиціонер Coper Hanter з можливістю підігріву приміщення при зовнішній температурі до -15С (економія на опаленні в порівнянні з батареями до 4 разів);
- об'ємна мікрохвильова піч з грилем LG;
- сучасна варильна поверхня Electrolux;
- бойлер Electrolux;
- інверторна пральна машина Candy;
- телевізор LG 32 дюйма;
- точка доступу WiFi.
Квартира повністю укомплектована сучасною меблями: диван, гарнітур в вітальні (вмонтований шафа на всю стіну, велика тумба під телевізор, письмовий стіл), комплект меблів у передпокої, кухонні меблі та столовий гарнітур.
Все сантехнічні змішувачі Grohe, зручна квадратна душова кабіна, сушарка для рушників.
Яскравість та кольоровий тон освітлення в кімнаті та на кухні регулюється пультом для зручності вечірнього перегляду телевізора і LED-підсвітка у кухні для приємного приготування їжі, велика кількість розеток для комфортного проживання.
У всіх приміщеннях натяжні стелі (візуально збільшують висоту стелі). Квартира оснащена лічильниками електроенергії, води та опалення.
Великий панорамний засклений балкон, є сушарка для білизни.
Закрита територія з охороною, у дворі будинку велика стоянка для машин.
Чудово розвинена інфраструктура, у пішій доступності супермаркети Novus, Ашан, Сільпо, Епіцентр, ТРЦ Lavina mall. У ТРЦ розташовані сотні різних магазинів, ресторанів, кафе, кінотеатр Мультиплекс.
Прекрасна транспортна розв'язка. Зупинки маршрутних автобусів, що курсують у різні райони Києва. Багато безкоштовних автобусних маршрутів, до метро Академмістечко 15 хв. (від Лавини їде безкоштовний автобус).
Ціна 11000 грн., без комісії, власник

image