Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Объявление №884204 - Сдам квартиру 2 ком.

Львов, Шевченковский р-н, Шевченка, 60

+38 (067) 679-7479
Василь, Посредник
Открыть контакты
+38 (067) 679-7479
Василь, Посредник
26 000 грн/мес, комиссия 100 %

цена всего объекта:
$ 650 / € 605

предоплата 100 %, можно с детьми
Просмотров: 518
Обновлено: 19 апр 2021

2 кімнатна квартира оренда, гарний ремонт. Перша здача!

О доме: 3/12 эт., кирпич, в доме лифт, новый, дом сдан, 2018 года постройки, Семицвіт, элитный, есть охрана, парковка

О квартире: 69/38/20м2, vip-уровень, высота потолков 2.7м, комнаты раздельные, с/у раздельный, на полу кафель, лоджия, двусторонняя, интернет, TV, СМА, холодильник, мебель, кухонная мебель

Здається 2 кімнатна квартира в довгострокову оренду в новобудові по вул. Шевченка 60, Шевченківський район, Житловий комплекс "Семицвіт" Ближній центр! Поверх: 3 поверх з 12. Вартість оренди: 650$ + КП. Перша здача, на довгий термін, сонячна двостороння простора 2-к. квартира +дві комірки.

ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!

Дизайнерський ремонт,все робилось як для себе, дуже якісно,звукоізоляція стін, підлоги і стелі. На стінах кухні і коридору нанесена венеціанська штукатурка,зал і спальня Італійські шпалери+ всюди натяжні стелі окрім спальні.Водяний підігрів підлоги по всій квартирі де є плитка, кухня, коридор, ванна, санвузол роздільний, лоджія. Також встановлено ссистему ОСМО. ( ФІЛЬТРИ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ ECOSOFT P’URE AQUACALCIUM), вода з 6 ступенів очищення, включно зі збагаченням води мінералами.
Кухня Студіо 20 кв.м (Велика дорога і якісна вмонтована кухонна стінка,зроблена якісно, дотягуюча фурнітура BLUM ). Вся нова техніка, наявні всі необхідні меблі: Сонячна із гарним виглядом спальня з великим ліжком, яке має під’ємний механізмом для зберігання речей, дві приліжкові тумби, та шафа купе, два розкладних дивани,гардероб у прихожій. Всі кімнати в квартирі ізольовані. Простора сонячна із виглядом на дит.майданчик вітальня із розкладним диваном та сучасна стінка із телевізором.

Повністю укомплектована побутовою технікою: *пральна машина, * посудомийка, *холодильник, *духовка *мікрохвильова, *варильна поверхня, *витяжка, *телевізор з функцію SMART TV,4 К. * WI-FІ *відеодимофон *сигналізація *відеонагляд * два кондиціонери Також до квартири входять дві комірки поверх: 1,і поверх: 0, для зберігання речей.

Гарна інфраструктура: У закритому дворі дитячий та спортивний майданчики, рядом дитячий садок. Поруч школа,Торгівельний центр з "Сільпо", а також безліч магазинів на любий смак. До Центру 10 хв пішої прогулянки.
Запрошуємо порядних орендарів! Без тварин.
Квартира від посередника, комісія 100%. Співпрацюю з ріелторами. Ціна оренди 650 $.
Квартира вартує Вашої уваги! Звертайтесь))

image