Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Аккумулятор YelonESS LR5000
Лучшие нотариусы найти или добавить
Инвертор YelonESS HV6K-1L
НЕТ СВЕТА? YelonESS - РЕШЕНИЕ!

Объявление №1032209 - Сдам квартиру 1 ком.

Киев, Святошинский р-н, Нивки, Стеценко ул., 75н

рядом метро: Академгородок

на транспорте 15 мин.
+38 (050) 383-5449
Наталія, Хозяин
Открыть контакты
+38 (050) 383-5449
Наталія, Хозяин
18 000 грн/мес, без комиссии

цена всего объекта:
$ 432 / € 387

нужен залог
Просмотров: 2
Обновлено: 06 окт 2024

Перша здача! 1-кімнатна з окремою спальнею

О доме: 5/6 эт., панель, в доме лифт, новый, дом сдан, 2023 года постройки, Welcome Home, спецпроект, есть охрана, парковка

О квартире: 37/11/15м2, дизайнерский ремонт, высота потолков 2.6м, комнаты раздельные, с/у совмещенный, на полу линолеум, балкон, окна во двор, интернет, холодильник, мебель, кухонная мебель

Перша здача! Здається в оренду 1-кімнатна квартира з окремою спальнею та кухнею-вітальнею в клубному домі ЖК Welcome Home, площею 37/11/15 кв.м, що розташована на 5 поверсі 6 поверхового нового утепленого будинку у Святошинському р-ні. У разі блекаутів в комплексі автономна електроенергія від генератора. У квартирі якісний, дорогий ремонт з побутовою технікою високого рівня:
- у вітальні та спальні окремі інверторні кондиціонери Cooper Hunter з можливістю підігріву приміщення при зовнішній температурі до -15С (економія на опаленні в порівнянні з батареями до 4 разів);
- мікрохвильова піч Gorenje;
- холодильник Gorenje;
- сучасна варильна поверхня Gorenje;
- бойлер Electrolux;
- інверторна пральна машина Electrolux;
- телевізор LG 43 дюйма;
- точка доступу WiFi.
Квартира повністю укомплектована сучасними меблями: диван, велика тумба з шухлядами під телевізор, гарнітур в спальні (вмонтований шафа на всю стіну, 2-спальне ліжко, полички з нічною підсвіткою), комплект меблів у передпокої, кухонні меблі та столовий гарнітур.
Все сантехнічні змішувачі Grohe, зручна квадратна душова кабіна.
Яскравість та кольоровий тон освітлення в спальні та у вітальні для зручності вечірнього перегляду телевізора регулюються пультами, для приємного приготування їжі кухня обладнана LED-підсвіткою. Квартира обладнана великою кількістю електричних розеток для комфортного проживання та відпочинку.
У всіх приміщеннях натяжні стелі (візуально збільшують простір та висоту стелі). Квартира оснащена лічильниками електроенергії, води та опалення.
Великий панорамний засклений балкон, є сушарка для білизни.
Закрита територія з охороною, у дворі будинку є стоянка для машин.
Чудово розвинена інфраструктура, у пішій доступності супермаркети Novus, Ашан, Сільпо, Епіцентр, ТРЦ Lavina mall. У ТРЦ розташовані сотні різних магазинів, ресторанів, кафе, кінотеатр Мультиплекс.
Прекрасна транспортна розв'язка. Зупинки маршрутних автобусів, що курсують у різні райони Києва. Багато безкоштовних автобусних маршрутів, до метро Академмістечко 15 хв. (від Лавини їде безкоштовний автобус), до метро Сирець також 15 хв (зупинка біля житлового комплексу).
Ціна 18000 грн., без комісії, власник

image