Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №1022986 - Сдам квартиру 1 ком.

Киев, Голосеевский р-н, Голосеево, Васильковская ул., 100А

рядом метро: Выставочный центр

пешком 3 мин. на транспорте 3 мин.
+38(099) 365-71-86
Камилла, Посредник
Открыть контакты
+38(099) 365-71-86
Камилла, Посредник
14 000 грн/мес

цена всего объекта:
$ 350 / € 326

Просмотров: 276
Обновлено: 16 фев 2024

Здам 1-к квартиру ЖК «Standart One» ВДНГ

О доме: 21/24 эт.

О квартире: 30/7м2, евроремонт, комнаты смежные, холодильник, мебель, кухонная мебель

ЖК «Standart One» - це Новий будинок з готовими квартирами з якісними ремонтами та укомплектовані всією необхідною технікою, презентабельна вхідна група, відмінне місце розташування – 1 хв до метро, 15 хв до центру міста. Працюють власні пральня, коворкінг, стоматологія, спортзал. Двір закритий від сторонніх, пропускна система по електронним ключам із власною охороною, відеоспостереженням, обмеженням доступу по поверхах та реєстрацією гостей. Поруч Голосіївський парк із озерами, ВДНГ із трасами для бігунів та велосипедистів, іподром із кінним клубом, ресторани, супермаркети, банки, аптеки, поліклініка, Університет! все необхідне для комфортного проживання.

Сучасна однокімнатна смарт-квартира у новому престижному комплексі. Нові меблі, тому без тварин! (розкладний диван та вбудовані шафи) та необхідна побутова техніка (кондиціонер, варильна панель, вбудований холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна та пральна машинки, електрочайник).

Огороджена територія, що охороняється. Електронні ключі з обмеженням доступу поверхів. Консьєрж. ОСББ. Індивідуальне опалення із терморегулюванням. до комунальних платежів за лічильниками автоматизована у своєму додатку мобільного телефона. У будинку працюватимуть власні пральні, коворкінг, спортзал для мешканців будинку.
Відмінний панорамний вид на парк. У Будинку є все необхідне: стоматологія AstraDent, піцерія Dominos, Пузата хата, кафе Yellow Cup Coffee, Sushi Master, Молоко від фермера та ін. У кроковій доступності від центру будується торговий центр і ресторан. У холі першого поверху – зона відпочинку, м'які дивани, робочі місця для фрілансерів. Якщо немає світла, є генератор та працює ліфт, є інтернет).

Ціна 14000 грн/місяць+комунальні+застава за 2 місяці+50% від місячної оплати комісія рієлтора

image