Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №1000992 - Сдам квартиру 1 ком.

Киев, Днепровский р-н, Никольская Слободка, Луначарского (Шептицкого) ул., 7

рядом метро: Левобережная

пешком 15 мин.
+38 (050) 911-8984, +38 (097) 995-9231
Анастасия, Посредник
Открыть контакты
+38 (050) 911-8984, +38 (097) 995-9231
Анастасия, Посредник
12 000 грн/мес, комиссия 50 %

цена всего объекта:
$ 304 / € 281

Просмотров: 456
Обновлено: 01 апр 2023

1к кв шептицкого 7 метро левобережная совмин

О доме: 3/16 эт., кирпич, в доме лифт, дом сдан

О квартире: 36/8м2, после косметики, интернет, СМА, холодильник, мебель, кухонная мебель

вул. Шептицького, 7. Це перша здача після перепланування, тому буду вибагливим до претендентів))До очевидних переваг відразу хочу віднести, що квартира знаходиться на третьому поверсі, що у сучасних реаліях виглядає переконливим аргументом.

Прихожа з великою під стелю шафою для верхнього одягу, взуття і сумок. Дзеркало в повний зріст, пуф для зручного взування і стелаж, що розмежовує прихожу з кімнатою.

Велика кімната оснащена розкладним кутовим диваном з зоною для зберігання постільних речей, величезним комодом на шість шухляд, письмовим столом з кріслом. Телевізор з можливістю перегляду «», онлайн-кінотеатрів, стрімінгових сервісів, браузерів.
Є вихід на засклений балкон-лоджію.

Компактна раціональна кухня 8м2 оснащена новими меблями, технікою: містким двокамерним холодильником, індукційною варильною поверхнею, мікрохвильовою піччю, чайником, глибокою мийкою зі зручним змішувачем. Затишна обідня зона біля вікна з невеликим столом і двома м’якими стільцями.

Простора ванна кімната з великою душовою кабіною, унітазом, пральною машиною, сушаркою для рушників, дзеркалом з підсвіткою та прихованими полицями для косметичних засобів, умивальник з тумбою для побутової хімії та гігієнічних засобів. Розетка для зручного підключення фену.

Поруч з будинком знаходиться паркова зона, районна поліклініка, дитячий садок, школа. У пішій доступності прогулянкова зона набережної Дніпра з муніципальним пляжем, зоною з дитячими і спортивними майданчиками, ресторанами на воді. Також варто відзначити дуже вигідне сусідство з цілодобовими аптеками, супермаркетами, поштовими відділеннями, кав'ярнями, салонами краси, відділеннями банків, ТРЦ «Комод», «Сільпо», «Novus», кінотеатром «Multiplex»…
До найближчої станцій метро «Лівобережна» можна дістатися пішки за 10хвилин, громадським транспортом за 5 хвилин, до центра міста 30 хвилин.

image