Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №73378 - Сдам дом Дома долгосрочно

+38 (097) 220-1699
, Посредник
Открыть контакты
+38 (097) 220-1699
, Посредник
33 080 грн/мес

цена всего объекта:
$ 800 / € 723

Просмотров: 57
Обновлено: 12 сен 2024

О доме: 150 м2, кол-во этажей - 2, 1995 года постройки, участок 6 соток; хорошее состояние, комнаты раздельные, 2 с/у, мебель, кухонная мебель

Не будинок, а природотерапія!
Тиша, спокій, безпека, повітря, вода, сад, город, сонце, інфраструктура є все для комфортного проживання. Неймовірне місце, де після робочого дня відчуваєш приплив сил і енергії від того, що знаходишся в такому прекрасному місці, відновлюється все. Машиною по Обухівській трасі приблизно 15 хвилин, 20км від метро Видубичі, маршрутки кожні 15хв.
Будинок знаходиться на закритій території, що охороняється.

2х поверховий будинок, з газовим опаленням та водопроводом. На випадок відключення світла на тривалий період є бензиновий генератор. У будинку 3 кімнати (6 спальних місць), простора передпокій, кухня, 2 санвузли (ванна кімната з душем та туалетом та окремий туалет на 2-му поверсі). Стан житловий. Кондиціонери на кожному поверсі, обігрівачі, бойлери. Є вся побутова техніка: 2 холодильники, газ.плита та духова шафа, мікрохвильова піч, хлібопічка, мультиварка, телевізор, пральна машина. У дворі фонтанчик, мангал та альтанка. Паркувальне місце для 2 машин.
Ексклюзивна пропозиція для людей, які мріють пожити в приватному будинку та тихому місці, люблять тишу, садові клопоти та прихильним до врятованих під час війни кошенят.

Будинок без євроремонту та з модними зараз меблями стилю 70х, але дуже затишний, теплий узимку та прохолодний влітку. Господиня буде рада порядним людям із господарською жилкою. Дуже зручна інфраструктура - до зупинки маршруток (309 і 310) 2 хвилини, по Новообухівській трасі багато ресторанів, заправок, у 2х км Мегамаркет, АТБ, Фора, за 5км Фозі, магазини в селі. З Фозі безкоштовна доставка продуктів.
Відділення НП під боком.
Літня спека та сірі холодні дні у місті – достатня причина, щоб поїхати на водойму з чистою водою, насолодитися природою недалеко від Києва.

image