Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №57731 - Сдам дом Дома долгосрочно

+38 (093) 557-6363
, Посредник
Открыть контакты
+38 (093) 557-6363
, Посредник
55 300 грн/мес

цена всего объекта:
$ 1400 / € 1297

Просмотров: 588
Обновлено: 11 мар 2020

Аренда уютного дома с.Крюковщина

О доме: 220 м2, кол-во этажей - 2, участок 10 соток; евроремонт

Будинок повністю мебльований. Кухня обладнана сучасною технікою: електроплитою, посудомийкою, холодильником, мікроволновкою та електро духовкою. Будинок складається із двох жилих поверхів. На першому поверсі розміщується кухня, столова, салон, кабінет, хол з гардеробом та санвузел. На другому поверсі розташовані три повноцінні спальні, гостьва кімната та другий санвузлел. На цокольному поверсі розміщується постірочна та майстерня з інженерним приміщенням.
В’їзд до будинку здійснюється через відкатні ворота обладнанні електроприводом з дистанційним керуванням. На території облаштований навіс для двох автомобілів. Будинок утеплений та обладнаний газовим, електричним та дровяним котлом. Водопостачання та полив території з власної скважини. Приготування питної води здійснюється за допомого фільтрів «зворотний осмос». Будинок облаштований двозонним лічильником електроенергії «день-ніч».
На території є сад з фруктовими деревами що плодоносять. Опалення першого поверху та санвузлів здійснюється за допомогою водяних теплих полів та радіаторів. Опалення другого поверху радіаторне. Підлога в житлових кімнатах та кабінеті паркет. Всі інші приміщення плитка. Будинок підключений до інтернету через оптоволоконний кабель.

image