Инвертор YelonESS HV6K-1L
Бесплатно после регистрации
Аккумулятор YelonESS LR5000
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
НЕТ СВЕТА? YelonESS - РЕШЕНИЕ!

Авто для дівчат: автомобілі для новачків

08.10.2024 | 12:32 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Прекрасна половина пред'являє до автомобіля особливі вимоги. Майже у кожного автовиробника знайдеться кілька відповідних моделей. Рейтинг підготовлений завдяки нашому партнеру https://dvorniki24.com.ua/ - інтернет магазину щіток склоочисника.

Критерії вибору

Справжнє жіноче авто відрізняє наївно-добродушний екстер'єр. У нього круглі фари, кузов з пишними неагресивними обводами, компактні розміри та яскраве забарвлення. Таку машину важко не помітити на дорозі, на ній легко маневрувати у міській товкотнечі та паркуватися. Найчастіше дівчата купують хетчбеки та купе, віддаючи перевагу економічним моделям.

Технічне оснащення повинно включати:

  • електропідсилювач керма;
  • автоматичну КПП;
  • камери по колу або хоча б ззаду, парктроніки;
  • кріплення isofix для дитячого крісла;
  • гальмівну систему з ABS (антиблокуванням), ESP ( антизаносом ), системою допомоги при екстреному гальмуванні, функцією автогальмування;
  • систему попередження про можливе зіткнення;
  • допомога при старті на підйомі;
  • функцію Auto Hold .

Функція Auto Hold автоматично активує гальмо стоянки, якщо водій вимкнув запалювання, відстебнув ремінь безпеки або відкрив двері.

На відміну від чоловіків, жінки погано розуміються на автомобільній тематиці. Пошук запчастин або хорошого майстра є для них проблемою. Відповідно, рекомендується вибирати популярну марку з розвиненою сервісною мережею та налагодженими поставками комплектуючих.

Найкращі жіночі автомобілі для новачків

Дівчина без досвіду керування погано відчуває габарити транспортного засобу, їй буде простіше освоїтися в компактній малолітражці. Пропонуємо десятку найкращих машин цього типу.

KIA Picanto

Це найкраща машина для жінки на думку експертів. Як і всі корейські автомобілі, вона відрізняється збалансованим співвідношенням ціни, якості та технічного оснащення. Автоматична КПП пропонується вже в базовій комплектації , разом із нею – економічний двигун на 67 к.с. (1,0 л). Агрегат витрачає 4,4 л палива на 100 км шляху. Крім цього в мінімальній комплектації є:

  • круїз-контроль;
  • підігрів керма та передніх крісел;
  • безключовий доступ.

авто для дівчат

Наступна за ціною версія автомобіля оснащується мотором на 84 к.с. (1,2 л), камерою заднього виду та іншими корисними пристроями, яскравими вставками в екстер'єрі.

Об'єм багажника становить 255 л, чого достатньо для поїздок до супермаркету, а припаркувати 3,6-метровий автомобільчик легко можна навіть у найстисліших умовах.

На додаток до цього варто відзначити ергономічний салон з інтуїтивно зрозумілим розташуванням органів керування, що є важливим для водія-новачка.

Недоліки - жорстка підвіска і невеликий дорожній просвіт (140 мм).

Ford Fiesta

Відмінна машина для жінки, яка вирішила освоїтися в автосвіті . Модель Fiesta випускається понад 40 років і досі залишається популярною. У ході останнього рестайлінгу її довжину збільшили до 4 м, що додало вільного простору в салоні та дозволило наростити ємність багажника до 303 л. Також зросла частка надміцної сталі у кузові, внаслідок чого його жорсткість на кручення збільшилася на 15%. Автомобіль став безпечнішим для тих, хто перебуває всередині. Особливість Fiesta – широка лінійка двигунів:

  • атмосферний T-VCT на 70 і 85 к.с. (1,1 л);
  • турбовані EcoBoost на 100 , 125 та 140 к.с. (1,0 л);
  • турбований EcoBoost на 200 к.с. (1,5 л).

авто для дівчат

Так що Fiesta підійде і дівчатам з бойовим характером, які віддають перевагу їзді «з вітерцем». 100-сильний мотор витрачає у місті 6,9 л палива на 100 км.

Оснащення включає навігацію, камеру заднього виду, автоматичний паркувальник, контроль мертвих зон, запобігання виїзду на зустрічну смугу, сканування дорожніх знаків і багато іншого.

Недолік – 6-ступінчаста АКПП PowerShift доступна лише для моторів EcoBoost .

Ravon R2

Машина являє собою удосконалений Daewoo Matiz , випускається в Узбекистані. У рейтингу популярності для мікролітражок Ravon R2 міцно посідає перше місце. Його головна перевага – низька вартість покупки, експлуатації та ремонту. У будь-якому автомагазині знайдуться всі необхідні запчастини. Двигун потужністю 85 к.с. (1,25 л) витрачає 5,1/8,2 л палива на 100 км шляху (траса/місто). Автомобільчик довжиною 3,64 м легко маневрує у міській метушні.

авто для дівчат

Автоматична КПП є вже в базовій комплектації. Крім того, є електропідсилювач керма, рейлінги на даху, обігрів сидінь, керма, дзеркал та заднього скла, 6 подушок безпеки, задній парктронік. Машину можна заправляти 92 бензином.

Renault Sandero

Машини для жінок марки «Рено» завжди посідали перші місця у рейтингах. Sandero не став винятком. Це модель Logan перероблена з седана в хетчбек. Об'єм багажника зменшився з 510 л до 320 л, зате машина стала більш юркою, внаслідок чого жінці справлятися з нею буде набагато легше. А вантажний відсік можна збільшити до 1200 л, просто склавши спинку заднього дивана. Інші переваги моделі:

  • стильний екстер'єр зі спортивними нотками (широкі решітки радіатора, обтічні фари і бампери);
  • комфортна довгоходова підвіска з високим кліренсом (155 мм);
  • найнижча ціна.

авто для дівчат

Рульове керування обладнане гідропідсилювачем. Пропонується 3 мотори: атмосферник на 65 к.с. (1,0 л), турбований на 90 л.с. і двопаливний на 100 к.с., здатний працювати на бензині та зрідженому газі.

В оснащенні є круїз-контроль, ABS, кріплення isofix , фронтальні та бічні подушки безпеки, сигналізатор непристебнутого ременя, обігрів заднього скла та ін. Додаткові опції - дистанційний запуск, підігрів керма, посилена охоронна система та ін.

Nissan Micra

Японський автогігант вміє робити гарні машини для дівчат. Nissan Micra – найкраща з них. Автомобіль оснащується атмосферними та турбованими моторами потужністю 75-90 к.с. і має довжину близько 4 м. Це одна з найбільш маневрених малолітражок: радіус розвороту у неї складає всього 4,65 м. Багажник вміщує 265 л поклажі, а при складених спинках заднього дивана - 1132 л.

авто для дівчат

Серед функцій заслуговують на увагу:

  • камери кругового огляду;
  • активна система утримання смуги;
  • інтелектуальна система екстреного гальмування;
  • розпізнавання пішоходів;
  • сканування дорожніх знаків;
  • моніторинг сліпих зон

Меломанкам пропонується спеціальна версія, обладнана преміальною аудіосистемою BOSE з динаміками в підголівнику сидіння водія. Завдяки фірмовій системі обробки сигналу досягається неперевершений ефект об'ємного звучання.

Автомобіль добре розганяється, гостро кермується і ефективно гальмує. Жінки оцінять безліч відділень для дрібниць та гарний огляд.

Недолік – малий дорожній просвіт: лише 145 мм.

Audi A3

Варіант для заможних жінок. Елегантний автомобіль виглядає дорого, 4 кільця на радіаторній решітці служать підтвердженням приналежності до преміум-класу. Під капотом знаходиться 200-сильний турбомотор (2,0 л), доповнений "м'якою" гібридною системою. Вона покращує загальне враження від водіння і сприяє зниженню витрати палива: повнопривідна версія споживає 8,3/6,5 л бензину на 100 км (місто/шосе). Інтер'єр Audi A3 також заслуговує на найвищу оцінку. Зручні крісла, оздоблення з якісних матеріалів, добре продумане розташування органів керування. У поїздці новачкові допомагають численні помічники: адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, система допомоги при перехресному русі ззаду і т.п.

авто для дівчат

Недоліки – погана шумоізоляція та крени в поворотах.

Toyota Yaris

Ще один компактний сіті-кар для дівчат. Економічна гібридна силова установка під капотом розвиває потужність в 116 к.с., так що автомобіль веде себе на дорозі досить швидко. Але недосвідчена жінка водій нічим не ризикує: колеса Yaris розставлені буквально по кутах, що забезпечує хорошу стійкість. Машина відмінно слухається керма, м'яко долає нерівності і при цьому не крениться в поворотах. Завдяки електропідсилювачу, впоратися з хетчбеком легко зможе навіть дитина.

авто для дівчат

Доступні функції:

  • проекційний дисплей;
  • велика ніша з бездротовою зарядкою (вільно розміщуються найбільші смартфони);
  • фонове підсвічування в салоні.

Оформлення інтер'єру здатне захопити тих представниць прекрасної статі, хто цінує оригінальність. В очі кидаються незвичайна панель приладів, стильна оббивка сидінь з червоним рядком, хитромудрі елементи декору. Вже в базі є фронтальні, бічні та центральна (між передніми сидіннями) подушки, а також шторки безпеки, антизанос (ESP), датчик світла, камера заднього виду, підігрів сидінь та клімат-контроль.

Недолік - "довге" кермо: 3 обороти від упору до упору.

Opel Corsa

Багато хто вважає, що саме Opel Corsa – найкраще авто для жінки. Довжина 4 м дозволяє вільно маневрувати в місті, а кліренс 165 мм – долати великі нерівності без ризику пошкодження нижньої частини машини. Об'єм багажника становить 309 л, але у нього є великий навантажувальний отвір, що дуже зручно. У 6-му поколінні автомобіль отримав цікаву та сучасну зовнішність, при цьому коефіцієнт аеродинамічного опору впав до 0,29. Завдяки цьому, молодший двигун (75 л.с. ) споживає у місті лише 4,9 л бензину на 100 км.

авто для дівчат

Шкіряне кермо зручно тримати завдяки особливим напливам. Мультимедіа підтримує Apple CarPlay та Android Auto . Є глибокий ящик рукавички, в якому зручно зберігати документи і невеликі предмети.

Вже в базі є парктроніки, 6 подушок безпеки, електромеханічне гальмо стоянки, автогальмування , визначення втоми водія і багато іншого.

Hyundai I20

Завдяки високій надійності, його охоче купують новачки. Машина має шикарне оснащення: є мультимедіа з 10-дюймовим екраном, автогальмування , утримання смуги, адаптивний круїз-контроль, система запобігання зіткненню, камери кругового огляду, 7-ступінчаста АКПП та багато іншого. Пропонується 2 мотори на 100 і 120 к.с. (1,0 л). Hyundai I20 має привабливий дизайн, який особливо цінують юні дівчата. У нього оригінальні диски, розкосі фари зі зміненою графікою, стильні бампери та радіаторні грати.

авто для дівчат

4-метровий автомобіль має багажник на 336 л. Його відрізняють хороша керованість та комфортна підвіска.

Недолік – погана шумоізоляція.

FIAT 500

Завершує десятку відомий італійський автомобіль А-класу. Він не тільки компактний і дешевий, але ще й стильний: дизайнери вміло інтегрували в його зовнішність ретро- мотиви . Зворотне зусилля на кермі (обладнаний електропідсилювачем) можна знизити до мінімуму кнопкою City , а на шосе - підняти до комфортного рівня.

авто для дівчат

Двигун на 69 к.с. (1,2 л) стикується з 5-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

У салоні увагу привертають цифрова панель приладів і мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і можливістю інтеграції смартфона.

Недоліки – короткоходова підвіска та дефіцит вільного простору для пасажирів ззаду.

Найкращу машину для дівчини можна знайти в будь-якій категорії - серед кросоверів, малолітражок, сімейних автомобілів. Головне, щоб вона була зручна в управлінні, безпечна і не завдавала клопоту з пошуком запчастин.

Rss лента статей Просмотров: 53
image