Лучшие нотариусы найти или добавить
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Екстракорпоральне запліднення – незамінний метод, коли є проблеми з вагітністю

25.09.2024 | 17:38 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

Вагітність – це справа важлива, адже багато людей бажає мати дитину. Але не у всіх вона є можливою через певні особливості по здоров’ю. А тому в деяких випадках жінка не може завагітніти, і це творить багато проблем. Але наразі безпліддя не є вироком, і в жінки є шанс завагітніти. Важливо тільки знати, як це правильно робиться у відповідних клініках. 

Наразі найефективніший метод боротьби з безпліддям у жінок – це екстракорпоральне запліднення (скорочено – ЕКЗ). А тому питання про те, скільки коштує ЕКО в Києві, буде завжди актуальним. Коштує воно недешево, але ціна цілком виправдана, адже результат цієї справи – вагітність у жінки. Тому ЕКЗ, незважаючи на його високу ціну, є дуже популярним методом вагітності в тих жінок, котрі мають безпліддя. 

Підготовка до екстракорпорального запліднення – основна інформація про протоколи

Коли мова йде про ЕКЗ, то саму процедуру неможна виконувати тоді, коли організм до цього ще не готовий. Важливо його підготувати до цієї справи, інакше є ризик нанести шкоду здоров’ю. Наразі підготовка відбувається за допомогою певних протоколів. Їх існує кілька. Серед них – такі: 

  • Довгі. Вони також поділяються на підвиди. Це – звичайні довгі, довгі з м’яким стимулюванням та супердовгі. Класичні довгі протоколи мають тривалість не більше, ніж 8 тижнів. За цей час жінка приймає гормони, котрі роблять організм її підконтрольним лікарям. Це важливо, тому що тільки так можна зробити екстракорпоральне запліднення можливим. Також приймаються й інші препарати. Коли використовується протокол з м’яким стимулюванням, то від має більшу тривалість – до двох місяців. За цей час відбувається те ж саме: жінка приймає гормони та інші препарати, котрі роблять організм її та перш за все яєчники підконтрольними лікарям. Супердовгий протокол займає час до півроку. Але коли після прийому відповідних препаратів яєчники стають підконтрольними лікарям, то можна проводити ЕКЗ. 
  • Короткі. Вони тривають не довше 5-ти днів. У даному випадку перш за все приймаються ті препарати, котрі називаються антагоністами. Також приймаються й інші препарати. Існують також суперкороткі протоколи, котрі призначаються жінкам з певними вадами здоров’я – в тому числі, й тим, котрі мають обмежені можливості. 
  • Природній цикл. Тут не проводяться жодні стимуляції організму. Організм готується до штучного запліднення самостійно. 

Протокол призначається індивідуально кожній жінці. І його треба суворо дотримуватися. 

Інформація, котра буде важливою для репродуктолога

Візит до репродуктолога має бути. І його цікавитиме наступна інформація: 

  • Коли починається та коли закінчується зазвичай у жінки менструкція. 
  • Чи були в жінки певні запалювальні хвороби, котрі вона переносила в дитинстві. Вони можуть сильно вплинути на репродуктивну функцію. 
  • Чи були певні хірургічні втручання в області, котру називають областю малого тазу. 
  • Чи були вагітності до цього. Якщо були – то чи були вони успішні, чи були аборти та викидні. 

Але лякатися візиту до рептродуктолога не треба. Це важливий етап перед ЕКЗ. 

Rss лента статей Просмотров: 26
image