Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2

Які меблі купити в новобудову? Поради експертів і приклади

24.08.2024 | 15:58 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

двері межкімнатні

Переїзд в нову квартиру – це хвилююча подія, яка викликає безліч питань, особливо стосовно того, якими меблями облаштувати свій новий затишний куточок. Давайте сплануємо всі етапи меблювання і складемо детальні інструкції дій.

Голий каркас: з чого почати облаштування?

Уявіть собі, що нове житло – це як чистий аркуш паперу, на якому ви створюєте власну історію. Перше, що впадає в око, – це двері. Забудовники використовують вхідні двері з дерева, щоб зекономити кошти, але їх необхідно замінити на якісну металеву модель в найкоротші терміни. Адже ви точно не плануєте зустріти непроханих гостей в своїй оселі.

Зайшовши в нову квартиру, ви побачите, що кімнати, крім стін нічим не розділені. Тому, наступний крок - вибрати двері міжкімнатні. Наразі в тренді моделі із суцільного полотна в нейтральних кольорах. Для кімнати, кухні і передпокою підійдуть двері з ДСП (деревно-стружкова плита), для санвузла варто купити двері МДФ - вони стійкі до вологи, пару і високих температур.

двері межкімнатні

Крокуємо в кухонну кімнату. Що нам потрібно зробити?

  1. Купити стільці на кухню із високими спинками, зручними підлокітниками і м’якою оббивкою.
  2. Вибрати стіл, який гармонійно доповнює стільці. Оптимально купувати кухонні меблі комплектом.
  3. Кухонний гарнітур - без нього приготування страв просто неможливе. Ви можете замовити кухню під індивідуальне виготовлення або пошукати готові кухні розпродаж, щоб зекономити кошти.

двері межкімнатні

Меблі в спальню - це крайня необхідність. З чого почати?

  1. Створюємо місце для відпочинку, тут є кілька варіантів: ви можете обрати ліжко з підйомним механізмом, купити ліжко двоспальне з матрацом, або розкладний диван. Відмінним рішенням для денного релаксу стане купити безкаркасний диван.
  2. Організовуємо простір для зберігання. Нам потрібні: велика шафа для одягу і комод для білизни. Щоб зекономити на вартості меблів, можна пошукати “шафи-купе акції” і скористатись найкращими пропозиціями на ринку.

двері межкімнатні

Техніка, яка полегшує життя

Жодна сучасна квартира не обходиться без побутової техніки. Холодильник для зберігання продуктів, кухонна плита для приготування їжі, бойлер для забезпечення гарячою водою та пральна машина для прання білизни – це мінімальний набір, який знадобиться кожній господині.

Як не загубитися у світі меблів?

Обираючи меблі, варто пам’ятати, що вони мають бути не лише красивими, але й функціональними. Зверніть увагу на якість матеріалів, конструкцію та дизайн. Не бійтеся експериментувати з кольорами та фактурами, але пам’ятайте про загальний стиль інтер’єру.

двері межкімнатні

Якщо ви не знаєте, з чого почати, зверніться за допомогою до професіоналів. Консультанти мережі магазинів Taburetka.ua допоможуть підібрати меблі, які ідеально підійдуть для вашої нової квартири.

На завершення

Облаштування новобудови – це захоплюючий процес, який вимагає часу та уваги. Але результат вартий того! Затишна і комфортна оселя – це місце, де ви зможете відпочити після важкого дня і насолодитися життям.

А якщо ви шукаєте якісні та стильні меблі за доступними цінами, завітайте до мережі магазинів Taburetka.ua. У нас ви знайдете все необхідне для облаштування вашого житла.

двері межкімнатні

 

Rss лента статей Просмотров: 119
image