Лучшие адвокаты найти или добавить
Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
Риелторы Киева выбрать компанию
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Де купити матрас на ліжко за доступними цінами?

14.08.2024 | 12:48 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

матрас на ліжко

Ви коли-небудь замислювалися над тим, чому сон на одному ліжку приносить справжнє задоволення, а на іншому – відчуття розбитості? Відповідь схована не лише в якості подушки, а й у матраці. Сьогодні ми розкриємо всі секрети вибору ідеального матраца, який подарує вам надзвичайно міцний сон!

Що таке ортопедичний матрац?

Ортопедичний матрац – це потужний інструмент для підтримки вашого тіла в анатомічному положенні під час нічного відпочинку. Завдяки особливостям конструкції він максимально знімає навантаження з м’язів і суглобів і сприяє розслабленню та відновленню організму.

Чому варто купити ортопедичний матрас замість класичного?

матрас на ліжко

Причина №1 - здоров’я хребта. Правильна підтримка тіла запобігає виникненню сколіозу, остеохондрозу та інших захворювань опорно-рухового апарату.

Причина №2 - зменшення болю. Ортопедичний матрац знімає дискомфорт у спині, шиї та суглобах, що часто виникає внаслідок неправильної пози під час сну.

Причина №3 - поліпшення кровообігу. Завдяки рівномірному розподіленню ваги тіла покращується кровообіг, що сприяє загальному оздоровленню організму.

Причина №4 - збільшення енергії. Хороший сон – запорука бадьорості та активності протягом дня. Ортопедичний матрац допоможе вам прокидатися відновленими та готовими до нових звершень.

Матрас на ліжко: основні характеристики

матрас на ліжко матрас на ліжко

Щоб купити матрац, який оптимально підійде саме вам, зверніть увагу на наступні властивості.

  • Жорсткість: вибираючи матрац, зверніть увагу на його жорсткість. Занадто м’який матрац може провалюватися під тілом, а занадто жорсткий – створювати дискомфорт. Для більшості людей оптимальна середня жорсткість.
  • Тип конструкції: пружинні та безпружинні моделі. Пружинні матраци забезпечують хорошу вентиляцію і мають чудові амортизаційні властивості, а безпружинні надають рівномірну підтримку тіла.
  • Наповнювач: впливає на комфорт і довговічність матраца. Найпопулярнішими наповнювачами є латекс, кокос, меморі фоам та пружинні блоки Bonnel і Pocket Spring.
  • Розміри: габарити матраца повинні відповідати розміру вашого ліжка. Як правило, до зросту людини додають 10-15 см по довжині, а ширина двоспального матраца варіюється від 160 до 200 см.
  • Оббивка: повинна бути міцною, еластичною і приємною на дотик. Одним із матеріалів для оббивки, що зарекомендував себе найкраще є жаккард.
  • Чохол: наматрацник захистить від забруднень і продовжить термін служби матраца.

Поради від професіоналів

матрас на ліжко

  • Матрац і ліжко повинні бути співвідносні за розмірами. Найбільш раціональне рішення - купити ліжко двоспальне з матрацом.
  • Звертайте увагу на максимальне навантаження на одне спальне місце. Якщо вага користувача суттєво перевищує цей показник, термін служби матраца суттєво скорочується.
  • Не забудьте про наматрацник. Він захистить матрац від вологи, пилу та інших забруднень, а також допоможе швидко і якісно очистити спальне місце. Зверніть увагу на водонепроникні моделі, якщо з вами проживають діти та домашні тварини.
  • Оббивка повинна бути міцною і еластичною, не створювати “парникового ефекту”. Вибирайте натуральні й приємні на дотик матеріали.

Де купити матрац?

Купити матрац на ліжко з доставкою по всій Україні можна в мережі магазинів Taburetka.ua. Тут ви знайдете широкий асортимент матраців різних виробників і за доступними цінами. Скористайтесь зручним сайтом, мобільним додатком або завітайте в один із магазинів в Києві, Одесі, Софіївській Борщагівці, Бучі, Білій Церкві. Лояльний сервіс і найбільший асортимент на українському ринку гарантуємо!

Пам’ятайте, здоровий сон – запорука вашого успіху!

матрас на ліжко

Rss лента статей Просмотров: 156
image