Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

Ванна зі штучного каменю - вишукане та естетичне рішення для сучасного інтер'єра

27.06.2024 | 09:13 Раздел: Строительство Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Ванна – це головний елемент сантехнічного облаштування кімнати чистоти та гігієни в домі. Окрім того, що вона надає можливість кожному змити з себе пил, бруд, піт, вона допомагає розслабитися після трудового дня, зануритися в атмосферу спокою та релаксу, змити емоційну втому теж. Але все це відчути повною мірою можна лише тоді, коли цей елемент сантехніки сам по собі є комфортним та зручним.

ванна зі штучного каменю

Сучасні виробники пропонують різні рішення, але ванна зі штучного каменю є найбільш оптимальним з них. Цьому сприяють її переважні властивості. В першу чергу це неперевершений зовнішній вигляд, краса, естетичність та стильність. Сьогодні в тренді моделі, які виготовлені з литого мармуру, і вони гармонійно вписуються в кожен інтер’єр, ставлячись його прикрасою, а нерідко й головним акцентом. З цього матеріалу вдається виготовити ультрасучасні моделі різних та оригінальних форм та розмірів, а підібрати можна під різний дизайн ванної кімнати: в стилі модерн, класика, романтичний прованс, урбаністичний та інші.

Матеріал, який використовують для сучасних ванн

Для виготовлення ванн краще підходить литий мармур. Незважаючи на те, що це штучний матеріал, в його основу входить натуральна мармурова крихта. Вона змішується з полікарбонатними смолами, покривається гелькоутом, який може бути завтовшки від 0.8 до 1.5 мм і залишатися прозорим чи кольоровим (додаються наповнювачі). Безперечним лідером залишається сніжно білий. Це колір чистоти, краси, гігієнічності.

Ванна з литого мармуру стане прикрасою приміщення, підкреслить стильність та вишуканість інтер’єру, його «родзинкою». Поверхня покривається лаком, який робить її особливо ефектною та блискучою.

Особливості та переваги ванни зі штучного каменю

Литий мармур, з якого виробляють ванни, має безліч переважних особливостей, зокрема слід виділити, що він:

  • зберігає поверхню теплою, що робить комфортним користування та запобігає швидкому охолодженню води;
  • ремонтопридатний (пошкодження можливо усунути навіть в домашніх умовах);
  • наділений високим шумопоглинанням;
  • екологічний та безпечний для людей, дітей, навколишньої атмосфери;
  • має довготривалий строк експлуатації;
  • легко піддається миттю та очищенню, не поглинає забруднення.

Ванни з литого мармуру – це зразок вишуканості, відмінної якості та повного комфорту, це найкраще рішення для сучасної ванної кімнати.

Rss лента статей Просмотров: 79
image