Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Реставрація турбін від «Турбо Дизель Сервіс»: швидко, якісно, надійно

17.06.2024 | 11:57 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

Поява турбокомпресора (турбіни) на автомобілях із дизельними двигунами дала змогу водіям розкрити справжній потенціал своїх транспортних засобів. Завдяки використанню відпрацьованих газів і примусовій подачі повітря поліпшилась динаміка авто. Порівняно з машинами, на яких встановлено звичайний атмосферний двигун, транспорт із турбіною отримав до 30% більшу потужність без потреби збільшення робочого об’єму. Примусове нагнітання повітряно-паливної суміші сприяє майже 100% її згорянню в циліндрах, а отже, й передачі більшої кількості енергії двигуну. Менше відходів позитивно позначилось і на чистоті вихлопу. Як підсумок — машини з турбінами більш потужні та динамічні, споживають менше палива та вважаються більш екологічними.

Проте турбокомпресор — досить складний агрегат, який має багато дрібних деталей, що з часом виходять із ладу через природне зношування або інші причини.

Реставрація турбіни в Києві — одна з найпопулярніших послуг, яку надають фахівці компанії «Турбо Дизель Сервіс». Багаторічний досвід і досконале знання особливостей конструкції нагнітачів різних виробників дають змогу майстрам швидко та якісно відновлювати роботу турбокомпресорів на автівках із дизельними двигунами всіх відомих марок.

Як дізнатись, що з турбіною виникли проблеми?

Крім природного зношення, окремі елементи турбіни (або цілі модулі та вузли) можуть виходити з ладу через низку причин. Переважно це потрапляння всередину сторонніх предметів, механічні ушкодження, перегрівання через недостатню кількість мастила, несвоєчасна заміна фільтрів, погана якість палива та мастила.

Існує кілька ознак, які вказують, що турбокомпресор незабаром вийде з ладу:

  • Двигун втрачає тягу, авто не може швидко розігнатись.
  • Витрати палива та мастила збільшились, хоча навантаження на авто та манера водіння не змінились.
  • На панелі приладів часто загоряється індикатор перегріву двигуна (або аналогічний символ).
  • Вихлопні гази стали чорного або насиченого сизого кольору.
  • З-під капоту чутно сторонні звуки.

Якщо ви помітили хоча б одну із наведених ознак, звертайтесь до сервісного центру. Ігнорування проблеми може призвести до серйозних негативних наслідків, включно з каскадними несправностями, коли, крім турбокомпресора, почнуть виходити з ладу інші сумісні системи автомобіля.

Фахівці «Турбо Дизель Сервіс» рекомендують проводити регулярну діагностику турбіни під час чергового ТО, а також оглядати нагнітач самостійно на предмет механічних пошкоджень і витікання мастила.

Якщо все ж таки турбіна вийшла з ладу, наші майстри проведуть діагностику, виявлять причини несправності та швидко її усунуть. Наявність сучасного обладнання та власний склад запчастин дає нам змогу відновлювати працездатність турбонагнітача впродовж кількох годин.

Переваги компанії «Турбо Дизель Сервіс»

Чому варто звернутись до фахівців нашої компанії:

  • У нас працюють майстри з великим досвідом, які постійно вдосконалюють свої знання та навички.
  • Ми встановлюємо тільки оригінальні або сертифіковані ОЕМ-запчастини.
  • Наші бокси оснащені спеціалізованим обладнанням та інструментами для якісного та швидкого усунення несправностей будь-якої складності.
  • Ми даємо гарантію на всі відновлені або замінені комплектуючі.
  • У нас чесні конкурентні ціни завдяки відсутності посередників між нами та клієнтом.

Щоб замовити послугу реставрації турбіни к Києві, телефонуйте за вказаними номерами або скористайтесь формою онлайн-запису на сайті.

Rss лента статей Просмотров: 164
image