Таунхаусы Soul City от 790 $/м2
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
ЖК Park Residence квартиры от 780 $/м2

Які зарядні пристрої для телефону варто розглянути?

10.06.2024 | 16:20 Раздел: В Украине Источник: meget.kiev.ua

зарядні пристрої

Почати варто з того, що на це питання немає однозначної відповіді. Відомо, що зарядний пристрій поповнює енергію акумулятора, проте кожен тип і модель має індивідуальні особливості. Мережевий адаптер змінного струму є найпопулярнішим Сам блок живлення вставляється безпосередньо в розетку, а відгалуження у вигляді дроту з конектором на кінці забезпечує підключення мобільного обладнання до джерела струму. Кабель може бути стаціонарно закріплений у корпусі адаптера або мати знімний механізм.

 Не менш популярним типом ЗП є автомобільні зарядки, наприклад, модулятори https://www.aks.ua/catalog/zaryadnye-ustroistva/type/fm-modulyator, які мають круглий наконечник і вставляються в гніздо прикурювача. Найчастіше такі блоки живлення оснащені одним або декількома USB-портами для підключення необхідного в дорозі мобільного обладнання.

Чи зручні індуктивні зарядні пристрої та чи безпечні вони для акумулятора?

 Більшість сучасних смартфонів мають можливість бездротового заряджання, також відомого як технологія індуктивного передавання енергії повітрям. У цьому випадку струм генерується в котушці зарядного пристрою і відправляється на другу котушку телефону. Ці два елементи не обов'язково повинні перебувати в прямому контакті один з одним, тому заряджання стає індуктивним і повністю бездротовим, але лише на певній відстані, тобто приблизно 1-2 см.

За цим посиланням https://www.aks.ua/catalog/zaryadnye-ustroistva/vhodnoe-podk/besprovodnoe-indukcionnoe можна знайти зарядні пристрої для бездротових телефонів у кількох варіантах, які різняться здебільшого потужністю.   Слабші моделі заряджають акумулятор трохи довше, але при цьому виділяють менше тепла і практично ніяк не впливають на ефективність роботи акумулятора. Версії «FastCharge» дають змогу заряджати акумулятор набагато швидше, але під час роботи батарея виділяє досить багато тепла, що може спричинити швидке зношування накопичувача енергії.

Переваги пауербанків

 Powerbank - дуже ємний і зручний акумулятор, що дає змогу заряджати інші пристрої вже накопиченою енергією. Це означає, що великий зовнішній батарейний відсік з ємністю, наприклад, 10000 мАг, може заряджати телефон двічі (без урахування втрат енергії) ємністю 5000 мАг. На практиці це дає можливість вирушити в довгостроковий турпохід і не залежати від міської мережі електроживлення, адже для зарядки смартфона нам знадобитися тільки додатковий юсб кабель і сам повербанк.

Rss лента статей Просмотров: 649
image