Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Як збільшити шанси на виграш у лотерею: секрети та лайфхаки

22.12.2023 | 09:55 Раздел: Налогообложение Источник: meget.kiev.ua

Кілька років тому українському гравцеві вдалось виграти у лотерею понад 30 мільйонів гривень. І станом на сьогодні настільки великої суми поки що не розігрувалося. Однак навіть зараз деякі лотереї дають гравцям можливість, не докладаючи особливих зусиль, отримати кілька мільйонів гривень. А це доволі солідна сума, яку можна витратити на те, щоб змінити своє життя на краще.

Усі лотереї, представлені на УНЛ, безпечні – національна лотерея пропонує лише сертифіковані ігри, де контролюється кожен етап розіграшу. Однак чи існує у гравців можливість збільшити свої шанси на перемогу? Попри те, що під час розіграшу випадають абсолютно випадкові числа, є кілька прийомів та секретів, які дозволять вам бути більш впевненим гравцем.

Обирайте власні числа

Як це зрозуміти? Деякі гравці, коли обирають номери, які закреслюватимуть на ігрових бланках, надають перевагу, наприклад важливим датам. І добре, якщо це буде ваша унікальна дата. Головне не обирати, наприклад день проведення розіграшу конкретної лотереї. Тобто, якщо прямий ефір заплановано на завтра, не обирайте повністю це число.

виграш у лотерею

Як мінімум тому, що окрім вас його можуть вибрати ще кілька (або ж навіть кілька десятків) інших гравців. Такий підхід нічого немає до збільшення ваших шансів на перемогу. Але помітно збільшує шанс забрати якомога більшу суму. Адже якщо одночасно виграють кілька гравців, лотереї ділять виграш між кожним порівну.

Використовуйте різні стратегії для вибору номерів

Якщо керуватиметеся лише одною на кількох ігрових бланках, то у вас випадатимуть схожі числа. Це ніяк не сприяє збільшенню шансів на виграш головної грошової винагороди. Отже, якщо ви вже вирішили грати відразу кількома лотерейними білетами, придивіться до різних стратегій, як можна їх заповнювати, наприклад:

  1. Вибираючи ваші щасливі числа. Це можуть бути дата народження вас або ваших близьких, номери телефонів, адреси тощо. Також просто числа, які супроводжують вас все життя і приносять удачу.
  2. Автоматичне заповнення. Багато лотерей, представлених на сайті УНЛ, пропонують автоматичне заповнення ігрового бланка. Система сама підбере, які номери закреслювати. І оскільки гра базується на випадковому випаданні кульок з лототрону, вам не потрібно переживати, що система буде упереджена і якимось чином занижує ваші шанси. Навпаки, це можливість відключити голову і скористатися дійсно випадковою комбінацією номерів.
  3. Попитайте у своїх знайомих. Ще краще скооперуватися з ними і купляти по кілька лотерейних білетів з умовою, що виграш ви потім розділите навпіл. У кожної людини своя стратегія гри у лотерею. І таким чином ви зможете випробувати кілька підходів. До того ж, навіть щасливі номери у двох людей можуть помітно різнитись.
  4. Статистичні числа. В інформації до кожної гри є історія і статистика, які показують, які кульки випадали частіше протягом попередніх трансляцій, а які майже ніколи. І цю інформацію також можна використовувати для заповнення лотерейного білета.

виграш у лотерею

Звісно, перераховані вище лайфхаки не спрацьовують на усі 100%. Це лише стратегії, які ви можете час від часу випробовувати для того, аби перевірити їхню ефективність. Найкращим тут було і залишається розігрування якомога більшої кількості комбінацій. Тим паче, що сучасні лотереї не обмежують гравців у кількості лотерейних білетів. А самі бланки коштують не так дорого. І ви можете грати одночасно кількома білетами, і на кожному з них пробувати різні стратегії.

Rss лента статей Просмотров: 762
image