Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Як вибрати iPad з урахуванням вбудованої пам'яті

27.10.2023 | 12:31 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

Ергономічний, стильний планшет від виробника Apple — це відмінний вибір для роботи, бізнесу, навчання, розваг. Великий асортимент iPad дає змогу вибрати найкращу модель з урахуванням тих параметрів, які цікавлять користувача перш за все. Однією з характеристик, що впливає на здатність техніки завантажувати та зберігати дані, стала вбудована пам’ять. Тому слід розглянути, як вибрати девайс, звертаючи увагу на цю особливість.

Image

Вбудована пам’ять обсягом 64 ГБ: яким користувачам підійде

Якщо пристрій купують для повсякденного спілкування, читання, перегляду відео на YouTube, до обсягу пам’яті не висувається високих вимог. Достатньо вибрати айпад, що оснащений 64 ГБ. Приклади моделей з таким показником:

  1. Mini. Пристрій отримав матрицю Liquid Retina з роздільною здатністю 2266x1488 dpi та шестиядерний процесор Apple A15 Bionic. Діагональ екрана складає 8,3 дюйма. Модель підійде переважно для підтримання зв’язку в соцмережах і месенджерах.
  2. Air 2022. Компактний планшет з екраном Liquid Retina, діагональ якого складає 10,9 дюйма. Потужний процесор Apple M1, що оснащений 8 ядрами, забезпечує швидке завантаження програм.
  3. iPad дев’ятого покоління. Роздільна здатність дисплея становить 2160х1620 dpi, діагональ — 10,2 дюйма. Пристрій оснащений IPS-матрицею для якісного відтворення кольорів та процесором Apple A13 Bionic.

Слід зазначити, що девайси, вбудована пам’ять яких не перевищує 64 ГБ, не підійдуть для завантаження ігор зі складною графікою, а також зберігання великих обсягів інформації.

Яку модель вибрати, якщо потрібні 256 ГБ пам’яті

Студентам, дизайнерам, меломанам, блогерам, прихильникам кіномистецтва відмінно підійде саме такий пристрій. Обсяг вбудованої пам’яті 256 ГБ дасть змогу безперешкодно використовувати не лише основні, але й додаткові програми для прослуховування музики, обробки контенту, перегляду відео тощо. Серед популярних моделей iPad слід виділити:

  1. Pro 12.9" 2022. Підтримує використання Apple Pencil, що дасть змогу створювати скетчі й нотатки. Оснащений дисплеєм із матрицею Liquid Retina. Чипсет M2 забезпечує мультизадачність.
  2. Air 2022. Дисплей Liquid Retina з високою роздільною здатністю та діагоналлю 10,9 дюйма створить зручні умови для роботи та творчості. Модель оснащена восьмиядерним процесором Apple M1. Підтримує функції Pencil і Magic Keybord, що стануть особливо актуальними для креативних людей.
  3. iPad десятого покоління. Екран представлений IPS-матрицею для реалістичної передачі кольорів. Процесор Apple A14 Bionic, що працює на базі 6 ядер, зробить роботу максимально зручною.

Достатній обсяг вбудованої пам’яті зробить використання планшета продуктивним і комфортним у різних сферах діяльності.

Rss лента статей Просмотров: 666
image