Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Що робити, якщо розбилося вікно?

14.10.2023 | 07:12 Раздел: Строительство Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

ремонт вікон

Перед тим як розпочати планування заміни вікон, треба відзначити, не всі проблеми повинні закінчуватися повною заміною всього вікна. Іноді справа в склопакеті. А буває тільки в окремих деталях.

В разі, коли ви зіткнулися зі зламанням деталі або розбитим склом, наша професійна команда використає найсучасніші методи та досвід, для правильної  виконання роботи. Виберіть те, що відповідає вашим потребам на сайті https://remont-okon-kiev.com.ua/ .

Можливо ви виявите, що безпека порушена, відбувається витік дорогоцінного тепла та протяги. То відремонтувати чи замінити розбите вікно? Робити самому чи попросити майстра?

  • Визначте причину та перевірте відсутність інших пошкоджень. Таких як зламана петля, ненадійний замок.
  • Заблокуйте доступ до цієї зони, особливо від дітей та домашніх тварин. Це допоможе запобігти травмам.
  • Якщо вам треба очистити територію, аби зробити її безпечною, надягніть закрите взуття, товсті рукавиці та окуляри. Зосередьтеся на горизонтальних поверхнях.
  • Нанесіть тимчасове покриття (в разі необхідності), щоб убезпечити місце.
  • Зверніться до кваліфікованого місцевого експерта.

Заміна склопакетів: крок за кроком

Загалом виконання проєкту самотужки — можливість заощадити гроші, а в деяких випадках навіть принести задоволення. Проте, заміна скла – непроста задача. Вона складається з декількох етапів та вимагає ретельності та точності.

Доступні різні типи систем подвійного скління. Наведена інструкція призначена лише як приблизний посібник та не буде точною для кожного типу.

  1. Починаючи від внутрішньої частини вікна, зніміть клинову прокладку.
  2. Вийдіть назовні та познімайте штапики. Верхній залиште наостанок.
  3. Перш ніж знімати, запишіть, де розташовані пакети скління, а також зверху та боків.
  4. Вийміть підірваний подвійний склопакет.
  5. Помістіть нову конструкцію зверху.
  6. Утримуючи його, встановіть решту пакетів скління на попередні позиції.
  7. Притримуючи склопакет, замінюйте штапики у зворотному порядку.
  8. Замініть ущільнювач, він зафіксує все на місці.

Важливо ознайомитись зі структурою ваших склопакетів, оскільки існують різні можливості.

ремонт вікон

Найбільш поширені проблеми із заміною шибки своїми руками

  • Травми. Для безпеки потрібно, щоб домовласники, так і професіонали носили належне захисне обладнання. Включаючи міцні рукавички, для зниження ймовірності порізів та подряпин під час заміни.
  • Занадто багато шпаклівки. Нове скло варто закріпити відповідною кількістю шпаклівки. Якщо її забагато, рама може роздутися, помутніти, виштовхнути скло. У випадку, коли занадто мало — воно може випасти з рами у свій час чи буде пропускати протяги у вашу оселю.
  • Помилки. Одночасно укладати скляні наконечники та успішно притискати поверхню скла на місце складно. Домашні майстри, швидше за все, не зможуть це зробити без додаткових рук. Майте на увазі, дуже сильний тиск, скоріш за все, призведе до нових неприємностей. Ось тут і окупиться практика та навички.

Ми можемо допомогти на будь-якому етапі процесу. Допоможемо визначитися: відреставрувати склопакет або замінити його в вікнах або дверях https://remont-okon-kiev.com.ua/remont-metalloplastikovykh-dverey/ .

Rss лента статей Просмотров: 659
image