Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Decoratorskyi: Якісні фарби для стін в асортименті

02.10.2023 | 21:57 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Фарбування стін зазвичай залишається одним із найпоширеніших способів декорування поверхонь. Такий оздоблювальний засіб дозволяє не лише надати інтер'єру або зовнішнім стінам оригінального вигляду, але й зміцнити їх, приховати дрібні дефекти, підготувати до тривалої експлуатації в різних умовах. Представлені на ринку в асортименті фарби для стін відповідають усім критеріям купівельного попиту в залежності від завдань, що вирішуються.

фарби для стін

Декор для різних поверхонь

Виробники випускають товарні групи та підгрупи, орієнтовані на різні поверхні та умови застосування. Вся продукція ділиться на три основні види:

  • для внутрішнього використання;
  • для зовнішнього нанесення;
  • універсальна.

Кожна група має свій корисний набір характеристик. Пропонована в магазинах фарба для внутрішніх робіт виготовляється в найширшому асортименті та привертає увагу вибором складів, гарною покриваністю, відсутністю різкого запаху, швидкою висихальністю.

До цієї групи входять фарби та емалі на водній, олійній основі з додаванням компонентів, які надають глянцевості або матовості, міцності, довговічності пофарбованих поверхонь. Високою популярністю користуються водоемульсійні акрилові та вінілові склади завдяки збалансованому поєднанню за ціною-якістю.

У асортименті палітра фарб для стін https://decoratorskyi.com/farba розрахована під будь-які дизайн-проекти і стилі. У продажу є товар для таких поверхонь, як бетон, штукатурка, дерево, метал, скло і т. п. Він відрізняється різним ступенем адгезії, тому при виборі оздоблювального матеріалу необхідно враховувати цей фактор, як і вологість приміщення, ступінь освітленості та інші умови експлуатації.

Якщо потрібна фарба для зовнішніх робіт, то рекомендується звертатися лише до спеціалізованих салонів, інтернет-магазинів, консультуватися з досвідченими менеджерами. Ходові водоемульсійні склади зазвичай наносяться в два і більше шари, про що міститься інформація в інструкції на ємності. Це дозволяє підвищити зносостійкість пофарбованої поверхні, зробити її міцнішою, замаскувати дрібні дефекти. Декори цього виду стійкі до перепадів температур, ультрафіолету, опадів, певного механічного впливу.

фарби для стін

Універсальні склади поєднують у собі найкращі властивості відомих оздоблювальних матеріалів. Вони повністю стійкі, добре наносяться різні поверхні, економічні, дають потрібний візуальний ефект. Їх асортимент у виробників менший, проте якість заслуговує на увагу.

Де знайти товар

Якщо немає часу відвідувати спеціалізовані магазини офлайн, то є можливість купити фарбу для стін онлайн, наприклад Decoratorskyi.com. Це спосіб не менш ефективний. Широкий вибір, зручна система навігації інтернет-магазином, доступні ціни, швидка доставка – найкращі умови для придбання якісного товару.

Ще один значущий плюс такої покупки – можливість замовлення як у роздріб, так і дрібним, великим оптом. Це комфортно у всіх відношеннях для тих, хто робить домашній ремонт або виконує оздоблювальні роботи в новобудовах, на об'єктах соціальної інфраструктури.

Rss лента статей Просмотров: 620
image