Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Подарункові книги: найкращий вибір для тих, хто любить читати

08.09.2023 | 12:02 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Старий вислів «Книга — найкращий подарунок» досі не втратив актуальності. Це дійсно гарний варіант презенту на день народження, іменини, релігійне, державне чи професійне свято.

Подарункові книги

Що потрібно знати до купівлі

Перш ніж купити будь-які подарункові книги, впевніться, що плануєте дарувати їх людини, яка захоплюється читанням або є колекціонером і буде рада отримати презент такого плану. Дізнайтеся більше про конкретні вподобання. Наприклад,
любителі фентезійних світів можуть бути не в захваті від біографії відомого спортсмена, а людина, далека від релігії, — від Біблії в оригінальному оздобленні. Стежте за тим, щоб книга у подарунок відповідала світогляду та інтересам людини, якій хочете зробити приємне, була «на часі», але не надто масовою (аби випадково не подарувати те, що вже є в особистій бібліотеці).

Які книги варто дарувати

Зібрали для вас декілька варіантів того, які книги у подарунок є актуальними, можуть справити гарне враження навіть на поціновувача та колекціонера. Насамперед це:

  • біографії відомих особистостей (політиків, спортсменів, успішних бізнесменів, діячів культури);
  • сучасні чи раритетні історичні книги (зокрема ті, що існують в єдиному екземплярі);
  • знакові твори («Енеїда» І. П. Котляревського, «Кобзар» Т. Г. Шевченка, «1984» Дж. Орвелла та інші);
  • книги з релігійним змістом (Біблія та Коран однією чи двома-трьома мовами одночасно);
  • цікаві антології за авторством одного чи кількох видатних письменників;
  • філософські збірки відомих мислителів, винахідників та психологів;
  • видання, декоровані натуральною шкірою, емалевими чи металевими вставками (мідь, срібло);
  • нонфікшн література для тих, хто прагне стати лідером, поліпшити свої навички;
  • видання, пов’язані з конкретними захопленнями (мистецтво, риболовля, мисливство, азартні ігри).

Усі ці пропозиції об’єднують декілька рис: подарункове оформлення, невеликий тираж, відомі автори чи головні герої. Ви можете вибрати антикварні чи досить сучасні набори, до яких входять додаткові аксесуари. Це може бути автентичне збільшувальне скло, з яким зручно читати текст дрібним шрифтом, пісочний годинник для відліку часу, зручний бокс для зберігання та транспортування (якщо йдеться про серії чи комплекти). Так само корисними будуть видання, що укомплектовані підставками для читання, оригінальними закладками.

Подарункові книги

Запрошуємо вибрати подарункові книги у Fama.ua. Це інтернет-магазин елітних і рідкісних подарунків для тих, хто цінує статусні та коштовні речі, прагне дивувати й робити презенти з глибоким змістом. Менеджери допоможуть підібрати рідкісні чи колекційні книги, зокрема українською мовою, запропонують альтернативні варіанти того, що можна придбати на подарунок близькій людині, керівнику або колезі, допоможуть вибрати найшвидший варіант доставки в Україні. Ви обов’язково залишитеся задоволеними завдяки великому вибору, індивідуальному підходу та ввічливому обслуговуванню.

Rss лента статей Просмотров: 2234
image