Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Короткий посібник з вибору дивана у вітальню

26.08.2023 | 11:05 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

диван у вітальню

Як вибрати диван у вітальню, щоб було зручно і вдень, і вночі? Чи може гарний і дизайнерський диван розкладатися? Всупереч деяким думкам, диваном для комфортного відпочинку вдень і зручним для сну може бути один і той самий диван. На що звернути увагу при покупці дивана-ліжка? 

Багатофункціональний простір

Часто не вистачає квадратних метрів для всього того, що ми хотіли б облаштувати у квартирі чи будинку нашої мрії. Вітальня повинна одночасно стати місцем сімейних посиденьок, міні-офісом, центром управління, а іноді і спальнею для гостей або домочадців. Ось тоді на допомогу приходять меблі для відпочинку з функцією сну. Щоб купити диван в Києві, завітайте до інтернет-магазину https://fayni-mebli.com/ua/sofas.html.

Диван з функцією сну 

Перш ніж вибрати розкладний диван або кутовий диван зі спальним місцем, необхідно відповісти на одне важливе питання: як часто ми будемо використовувати меблі для сну. Від цього залежить вибір механізму, тип і м’якість сидіння (роздільні м’які подушки або однорідна поверхня), регулювання підголівників і підлокітників. Чим частіше ми використовуємо наші меблі для відпочинку та сну, тим більше уваги потрібно, щоб вибрати правильну модель.

Розмір

Обираючи габарити розкладного дивана, потрібно перевірити, скільки спального місця ви отримаєте після розкладання. Це важливо не тільки через комфорт сну, але і самого розкладання. Ві ж не хочете щоразу пересувати меблі у вітальні, щоб мати можливість розкласти диван або дотягнутися до вікна.

  1. Вважається, що мінімальна ширина спального місця для дорослої людини становить 60 см.
  2. Довжина спального місця повинна бути як мінімум на 12-20 см більша за зріст користувача.
  3. Також слід звернути увагу на висоту сидіння дивана та його спальну поверхню – на високому сидінні легше вставати, не навантажуючи хребет – це особливо важливо для людей похилого віку або людей з обмеженою рухливістю.

І пам'ятайте – чим більше сантиметрів в ширину і довжину, тим краще і зручніше.

Спосіб розкладання

На ринку представлено безліч різних механізмів, які дозволяють розкласти диван. Вони відрізняються один від одного не тільки технікою, але і комфортом для сну. В деяких моделях, щоб розкласти диван, спочатку потрібно зняти подушки спинки, в інших потрібно витягнути сидіння на колесах, а ще інші розкладаються як старі дивани – по системі клік-клак. Якщо диван буде розкладатися кілька разів на рік, не має значення, як він розкладається. Однак, якщо ми використовуємо функцію сну щодня, спосіб розкладання повинен бути зручним і швидким, оскільки це заощаджує час.

Rss лента статей Просмотров: 402
image